Publicitat
Publicitat

Tatuatge

Per mor de la vaga dels treballadors de TV3, els catalans vam tenir la desgràcia irreparable i anticonstitucional de no poder empassar-nos el one man show de Joan Carles. És per això que (amb permís de la Mònica Planas) em veig obligada a resumir-los el que va ser el minut d'or, al qual només li van faltar uns riures enllaunats. Es tracta d'una frase tan bella que suposo que a hores d'ara Josef Ajram ja se la deu estar tatuant en algun tros de pell lliure. Va dir: "La crisis empezará a resolverse cuando los parados tengan oportunidad de trabajar". No m'ho invento.

Amics, al costat d'aquesta veritat, totes les frases críptiques sobre Catalunya que li van escriure al teleprompter (amb la lletra massa petita, per cert, veient la pàrvula i erràtica manera de llegir) no tenen cap valor. En fi, que parli de mantenir-nos "units" passi el que passi no té cap mèrit. Ell n'és un gran exemple. Continua unit a na Sofia mentre els diumenges es mira de nou aquella pel·li del Ray Liotta i la Whoopi Goldberg que ara no recordo com se diu.

Doncs sí. La crisi començarà a resoldre's quan els aturats "tinguin l'oportunitat" de treballar. Perquè quan "tinguin l'oportunitat" de trobar feina, venturosament, "tindran l'oportunitat" de ser treballadors. I com que "tindran l'oportunitat" de ser treballadors, ja "tindran l'oportunitat" de pagar les hipoteques (la d'ells i la del monarca).

Ara que la casa reial ha ideat aquest joc interactiu que es diu colorea un rey jo proposaria altres activitats per distreure el populatxo. Podrien editar un llibre d'autoajuda monàrquica. Es podria dir Tu rey es tu coach i es podria repartir els diumenges amb La Vanguardia. Hi hauria les millors frases del rei, comentades per experts en casa reial. "La crisi passarà quan els aturats tinguin l'oportunitat de trobar feina". Pere Grull ha mort. Visca el rei.

PUBLICITAT
PUBLICITAT