TOVALLONS NEGRES
Misc 06/12/2012

Zenyor Wert, feliz dia de la Conztituzió!

i
Empar Moliner
2 min

Eztimat miniztre Wert, em dic Laia i tinc zinc anyz (i la meva amiga Aina, eh?, no z'ho creu i diu que en tinc quatre!) i avui no vaig a col·le parquè avui éz el dia de la Conztitució. La Conztitució éz una coza que éz com la caca. No ez toca! No ez pot tocar de cap manera!

Li ezcric aquezta poztal de Nadal perquè diuen elz meuz papez (elz meuz papez zón elz millorz papez de P-5 i de tot al món) que totz elz nenz i nenez catalanz li hem d'ezcriure moltez poztalz nadalenquez per donar-li lez gràciez per ezpanyolitzar-noz tan bé. Jo li he fet un caganer amb un cagarrot ben groz i ezpero que li agradi. A Jozep Pla li encantaven.

Diuen elz meuz papez (que zón elz méz guapoz da tot al món i méz fortz que elz del Marc Ortiz Vila, que éz un nen que ez porta fatal i que zempre eztà caztigat al racó de penzar) que hem d'aconzeguir que cada nen català li enviï una carta o una poztal al zeu minizteri. Méz que rez per moleztar i per col·lapzar el ziztema i perquè ez noti que zom moltz nenz que li eztem molt agraïtz.

Zenyor Wert, li eztem molt agraïtz perquè diuen elz meuz papez que zi no podem fer lez cozez en català a l'ezcola com finz ara no enz penzen portar al col·le. Elz papez zí que eztan enfadatz. Méz que un dia que vaig buidar la pazta de dentz per veure què hi havia a dinz del tub i rezulta que no hi havia rez i em van caztigar zenze Tom i Jerry ni El llibre de la zelva. I, ezclar, zi no anem a col·le enz ho pazarem molt bé. Diu que ja z'organitzaran perquè el que volen ez que voztè tingui un zuperproblema.

Pazi molt bon Nadal. I ezperi'z, perquè li arribaran moltez, moltez cartez de moltz i moltz nenz catalanz. Potzer elz zeuz carterz z'enfadaran una mica. Però rebre poztalz éz una coza maca. Méz que zer trending topic a Twitter.

Atentament, Laia Torrez Ovejero.

stats