Publicitat
Publicitat

El cul de Toni Cantó

No és un bon dia per a totes les persones (amants del setè art) que van votar UpyD només perquè Toni Cantó tingués feina de polític i, d'aquesta manera, s'apartés del món de la interpretació. Toni Cantó, el polític del dit gros lleuger (un dit gros que li ha fet escriure tuits inoblidables), ara surt en una pel·lícula de sexe explícit. La transcendent notícia ens l'oferia el diari El Mundo acompanyada d'una foto. Concretament de la part inferoposterior del tronc de Toni Cantó, sobre la qual descansa el seu cos quan seu a l'escó. És a dir, el cul. "El culet", que diria la Rahola. Veient les fotos, em dic que el periodisme està molt malament i que la política encara més.

El cas és que llegint la notícia d'El Mundo (perquè l'he llegit) m'he amoïnat molt i molt. El director de la pel·lícula, Antonio Hens, explica que l'acció passa a l'Havana entre dos homes, un dels quals, prostitut. I diu que està content de les escenes sexuals protagonitzades pels artistes cubans, tot i que són menors d'edat. Caram. ¿Menors d'edat i rodant escenes sexuals? Sí. I és el que diu el director: els nois dels països on hi ha misèria "són més madurs". Una bonica manera de dir -interpreto jo- que quan passes gana et despulles molt més fàcilment. Però vet aquí que si una cosa té en Cantó és generositat. I -sempre segons l'article d' El Mundo - per no fer sentir vergonya als pobres xicots, en Cantó va dir que allà hi feia "molta calor" i que "aniria tota l'estona despullat" pel plató. Això va fer que aquelles criatures, admirades pel gest, se sentissin molt a gust. M'estic fregant els ulls. Si em punxen no em treuen plasma.

Que Toni Cantó declari que per mor de la calor anirà despullat tot el dia pel plató demostra que és un home de cor generós. I també que té fusta de guionista pornogràfic. Qui no ha vist la clàssica escena on el protagonista diu: "Fa molta calor... Per què no ens traiem alguna cosa?" Jo estic per trucar al síndic.