TOVALLONS NEGRES

Els meus serveis a Espanya Global

El dia de Tots Sants arrenca la campanya electoral espanyola

El dia de Tots Sants arrenca la campanya electoral espanyola i aquest any potser sí que, tenint en compte el que hi haurà als fanals, en lloc de fer la castanyada hem de fer el Halloween. Com que tot això és caríssim, faré un altre servei a Espanya Global i els dissenyaré a tots la campanya.

Per al PSOE veig un “Haz que pase (un poco más)” i a la foto dos ous de gallina i un frankfurt enmig. Per a en Rivera proposo un cartell inspirat en els del Festival de Sitges, amb un “155” fet de sang i l’eslògan “¡Con Rivera ñi!”, que és una barreja de no i de sí. Al tradicional autocar taronja hi escriuria, amb lletra informal, tot de propostes constructives: “Cerrar TV3”, “Cadena perpetua a los golpistas”, “El catalán divide” o “Ir a buscar 'rovellons' es de paleto”.

Per als de Pablo Iglesias, jo agafaria el nom del partit, “Unidas Podemos”, i a continuació hi escriuria “cagarla”. A la foto hi posaria actors de sèries, que sempre agrada. El PP, per a il·lusió màxima de tots els catalans, ens torna a enviar la Cayetana Álvarez de Toledo, que ja recordeu que va aconseguir desbancar Inés Arrimadas com a malvada oficial (potser és per això que ella va abandonar aquestes terres de missió i ara estem orfes de 'performances'). Jo els proposo l’eslògan “Chungos de verdad con Cataluña”. Els de Vox poden, simplement, reciclar els cartells de l’anterior campanya (el votant no se n’adonarà).

Pel que fa als partits catalans, jo seria pragmàtica. No poden prometre ni corredors 5G (que ve en Borrell) ni impostos a les begudes ensucrades (que ve el TC), ni tan sols canviar el nom de l’aeroport del Prat (que ja ho fan els del PSOE). Seria divertit que l’independentisme en les múltiples variants representacions aconseguís representació a sac i en Pedro s’hagués de medicar. Però per si no va ben bé així, jo aconsello a tots els partits catalans un únic eslògan basat en el del PSOE. “Haz que pase... rápido”.