Publicitat
Publicitat

Per què cridar, per què cridar?

L'ARA publica que en un bar de Nova York s'hi ha fet un flashmob consistent en un "multitudinari orgasme femení". Eren un grup d'actrius que van voler fer un homenatge a la terrible Meg Ryan i a l'horrorosa escena de la pel·lícula Quan en Harry va trobar la Sally , que es va gravar en aquest local. És allà on l'actriu simula un orgasme per demostrar que les dones sabem fingir-ne, mira tu. Fingir un orgasme em sembla tan fàcil i tan poc meritori com fingir que escoltes una conversa o que un acudit et fa gràcia. El vídeo ha rebut en menys de tres dies 1,7 milions de visites. Més que els vídeos de sexe real, suposo, perquè entre les persones visitants hi deu haver una munió de fembres molt complagudes d'enganyar els homes i tal i tal.

Conec dones i també homes que fingeixen orgasmes. Pel que diuen, ho fan no pas perquè les seves parelles siguin incapaces de dur-los al cim, sinó perquè són ells i elles els que de cap manera hi arriben. Jo diria que un fals orgasme només enganya qui vol ser enganyat o enganyada. Aquest moment diguem-ne suprem es demostra sempre perquè el cor està accelerat. Si no hi ha cor accelerat, hi ha bola. Per tant, els crits de la pesada de la Meg Ryan no enganyen ningú. A part, hom crida quan és en un hotel, o en un meublé , però dissimula, en canvi, quan els nens o la sogra dormen a l'habitació del costat. Jo, per cert, sempre he trobat més excitants els crits somorts de qui ha de dissimular, que no pas els esgarips sobreactuats.

Vaig tenir el plaer, una vegada, d'anar al rodatge de la pel·lícula pornogràfica Gladiator private . Vaig enraonar amb l'actriu protagonista, Rita Faltoyano (nom artístic). Quan, amb la confiança, vaig preguntar-li si tindria ganes de fer pel·lícules normals em va dir: "Per què? Per fer com la Meg Ryan?" No se m'acut una resposta millor.