Publicitat
Publicitat

POLICIAL

Un home mata la germana i la mare a ganivetades i es lliura als Mossos

Un home de 35 anys va matar ahir al matí la seva germana, de 36 anys, i la mare de tots dos, de 60, al número 321 de la Gran Via de Barcelona. L’agressor, que hauria fet servir una arma blanca, va trucar al 112 a les 7.34 h i va esperar que arribessin els Mossos, que se’l van emportar detingut. Avui ha de declarar davant el jutge.

L’home va explicar als Mossos que havia matat les dues dones perquè creia que volien fer-li bruixeria, segons Europa Press. Tota la família era d’origen dominicà i tenia molt poc contacte amb la resta de veïns de l’edifici, segons van explicar ahir a l’ARA.

“He sentit un crit fort d’una dona... però han sigut uns segons”, deia ahir una veïna del mateix replà que tampoc no els coneixia. Traient el cap pel balcó va veure que el cambrer del bar de sota mirava cap a l’edifici. El cambrer, que es diu Cristóbal, explicava que havia vist una noia de 15 o 16 anys cridant “auxili” i “socors” des del balcó; era la neboda de l’agressor. Com que l’adolescent va callar no en va fer cas, però poc després van arribar els Mossos i una ambulància, que se la va endur encara que no tingués ferides.