19/07/2012

Els treballs i els dies del diputat Laporta

2 min

És d'agrair la sinceritat de Joan Laporta, que m'ha ajudat a prendre una decisió important. Abans de res, vull deixar clar que Laporta, com a polític i president del Barça, no em desperta antipaties de cap mena. Tampoc no em sembla malament el seu costum de tirar-se vestit a les pisicines. Grans amics meus es tiren vestits a les piscines. Potser consideren que, sent diputat i regidor de l'Ajuntament de Barcelona, s'hi hauria de mirar una mica. Francament, hi discrepo. En vista de les sessions del Parlament que he seguit per la televisió, intueixo que si tots els diputats es tiressin vestits a la piscina, hi sortiríem guanyant.

El meu agraïment a Joan Laporta arrenca d'una entrevista concedida a l'esportiu (i extingit, llàstima) Tenim un punt , de Catalunya Ràdio, conduït per Francesc Garriga. Una unitat mòbil es va traslladar a la seu de Democràcia Catalana, el partit laportista, que comparteix amb el seu bufet. Quan Garriga li va preguntar pel temps que destinava a l'activitat política, Laporta va respondre que uns deu dies cada mes. La resta del temps, fa d'advocat. Així, doncs, els dos càrrecs (diputat al Parlament i regidor de la Casa Gran) li ocupen deu dies al mes. N'ignoro la proporció.

Perdonin si els comento un assumpte privat, però m'hi veig empès. Fins ara dubtava si incorporar-me a l'equip de guió d'una sèrie de televisió i alhora enllestir el guió d'una pel·lícula. Patia per si seria capaç de compaginar-ho. Gràcies a Laporta, he descobert que qualsevol de les dues feines les podria compaginar amb els càrrecs de diputat i de regidor. Per tant, a les properes eleccions he decidit presentar-me com a candidat a diputat i regidor. Si surto escollit i veig que em sobra temps, ho combinaria amb el càrrec d'eurodiputat. M'han parlat d'un restaurant a Estrasburg que cuinen esplèndidament el fetge d'ànec.

stats