28/12/2011

Un perill públic

2 min

Atenció, aquest és un avís molt important per a la població: Frank Cuesta corre per les Espanyes i qualsevol dia pot aparèixer a la porta de casa seva. I això més que una innocentada, que avui es veu que és el que toca, és més aviat una enorme broma de mal gust. Però la realitat és així de crua. Si no vols pols, no engeguis la tele, que diu el clàssic. A La selva en casa de Cuatro, el protagonista de Frank de la jungla visita la pàtria per continuar la seva tasca evangelitzadora i presumptament pedagògica sobre el món animal. La bèstia de la gorra blanca i les sandàlies vermelles ha abandonat Àsia i ara s'ha proposat arrasar el país que el va veure marxar amb entusiasme ara fa més de 20 anys. Calia que tornés? Ja ho diuen, el 2012 serà terrible.

En el primer capítol ja vam poder comprovar que en Frank continuarà maltractant els companys, que segueix sent igual de malparlat aquí com a la Xina Popular i que el seu tracte als animals continuarà sent igual d'exquisit. Quan encara teníem els canelons de Nadal a l'estómac, vam haver de patir en Frank introduint-se una rata a la boca, emulant la gran Diana de la sèrie V . O com s'extreia la mateixa rata dels calçotets. En aquest ordre, sortosament. En Frank ha canviat les espècies exòtiques per les ibèriques i ara sembla que també va a la caça del friqui amant dels animals.

El format és gairebé el mateix però podem comprovar que el premi Ondas a la innovació ha donat ales al personatge, mai més ben dit, i que està més envalentit que mai. És evident que Cuatro necessita com l'aire que respira les aventures de Frank de la jungla. Ara mateix, és un dels pocs actius que té la cadena, de les poques coses que els funciona a nivell d'audiència, i és per aquesta raó que estirarà el personatge tant com pugui o fins que hagi extingit dues o més espècies. Esperem amb impaciència que en Frank faci una visita al Congrés de Diputats.

stats