LA LLAMBREGADA

‘Españoles, ¡viva el bádminton! (¡Viva!)’

A casa som molt partidaris del bàdminton i el practiquem sempre que podem. Per exemple, dinant. Obrim la taula, com si fos Nadal, una part de la família es posa en una banda, l’altra part a l’altra i ens tirem nectarines. Perquè facin el mateix efecte que la pilota de bàdminton, els hi posem paracaigudes. A les nectarines. És que no trobem pilotes d’aquestes de bàdminton que floten. Diumenge vam anar al Decathlon, però estava tancat. I hem buscat al catàleg Quechua, però no hi trobem pilotes que floten de bàdminton.

Estem abonats al Canal Bàdminton 24 Hores, un canal que, com el seu nom indica, ofereix partits les 24 hores. Per poder veure’ls tots hi deixem algú de guàrdia. I després ens els expliquem. Hem establert torns entre tots els membres de la família i quan toca, toca. I si toca en horari laboral, truquem i diem que estem malalts i que no anirem a treballar. Llàstima que a casa som tots autònoms. Això sí, a la nit sempre li toca a l’àvia. És la seva millor hora perquè ella dorm a la tarda mirant La Riera.

Explico això perquè quedi clar que a casa estem molt emocionats amb el títol aconseguit per la noia aquesta que li van posar l’himne amb lletra d’en Pemán. Que un veí comunista i separatista diu que va ser una metàfora, però no, va ser un error. I per acabar vull dir: visca Espanya! Perquè nosaltres no fem cap ús polític d’una victòria en un esport que duem a la sang, tot i que no entenem per què la pilota flota si li piquen molt fort, que ho hem vist al Telediario de TVE, que no paren de passar-ho perquè també els agrada molt el bàdminton.