17/06/2011

Vostè creu que haig de rectificar?

1 min
Vostè creu que haig de rectificar?

Hola, sóc l'Arcadi Oliveres, home sempre compromès i ara mateix una de les cares del moviment 15-M. Miri si en sóc, de cara, que la xerrada-assemblea per animar els encercladors del Parlament la vaig fer jo.

Tinc fama d'home pacífic i entre alguns sectors socials sóc una icona. Suposo que per aquest motiu un cop van quedar clars els fets succeïts a les portes de la seu on resideix la sobirania popular, els periodistes van venir a trobar-me. La meva resposta va ser doble: 1. Condemnar la violència. I 2. Denunciar que en altres ocasions aquesta violència la van provocar uns individus que després van rebre sobres amb diners de mans de la policia. El punt número 2 vaig afirmar-lo almenys en una compareixença pública davant de diversos mitjans i en una entrevista a COMRàdio. Això sí, sense aclarir si els contracta la mateixa policia, el govern, el CNI o el Mossad.

Com pot imaginar, si faig una acusació tan greu com aquesta és que disposo d'informació que la sustenta. Vaja, que tinc testimonis, documents, fotos, vídeos... Esclar, és que si resulta que jo això m'ho he inventat per justificar el que no té justificació, podria veure's afectada la meva credibilitat. Si no fos cert que la policia paga violents, ¿qui garanteix que no menteixo amb la resta de la doctrina política que imparteixo, oi? Però no, no es preocupi, com que aquestes proves les tinc, aviat aniré al jutjat a presentar una demanda. Perquè això és el que fan els ciutadans compromesos davant de fets tan greus com els denunciats, no?

stats