21/07/2011

Jo em pago els meus vestits, esclar que sí! Només faltaria!

2 min

Dilluns va ser El País el que va demanar-li a Zapatero que plegués. I no una vegada, sinó dues. I en portada!!! Ahir va ser El Mundo el que va fer-li un titular demolidor en portada a Paco Camps i el que va titular el seu editorial Molt Honorable (sic) delincuente y mentiroso? A dia d'avui, el resultat de la final de la Copa Murdoquiana Hispana és El Mundo 1, El País 0 (però amb possibilitats de marcar aviat l'empat).

El gran error de Camps va ser donar suport a Rajoy en el congrés del PP celebrat en aquesta València campsiana on els milions en inversions brollaven com els fills li brollen a l'Alberto de Mònaco. I aquest suport es paga molt car a la guerra madrilenya pel poder. De fet, les puntades al cul de Camps realment eren puntades al cul d'un Rajoy a qui el sector hard de la Brunete troba tou i, sobretot, troba poc receptiu a les seves maneres d'entendre els negocis (sí, perquè realment estem parlant de negocis). A part que la seva candidata és una altra. Bé, si segueix el cas Murdoch, no cal que li expliqui res del mecanisme.

Però Camps va cometre un altre greu error, un error relacionat amb el comportament humà: creure's a si mateix. Amb un posat i unes maneres cada cop més pròximes al televisiu Padre Apel·les (observi la semblança) i amb un discurs cada cop més malaltissament demagògic (hi havia moments en què semblava que se li escapés el riure i tot), Camps va imaginar-se a l'Olimp. I ja se sap, quan et creus el puto amo i, a més, guanyes per majories absolutes, com no has d'acceptar que un bon amic t'enviï un sastre de confiança a fer-te unes americanes, també de confiança ( Nada, campeón, tu te pasas y luego yo lo arreglo... Ah, y no te preocupes por el tejido, tú pide ).

A partir d'avui el dubte és saber què farà el seu successor. Bé, si és que hi ha algú altre a qui destruir com a manera de continuar erosionant Rajoy o si el següent pas ja és anar directament contra el líder. Encara més.

stats