27/08/2011

I què fotem amb l'Anglada?

2 min

Com que el tal Anglada és un paio llest (que no és el mateix que ser intel·ligent), ha decidit aprofitar el sidral dels centres de culte de Salt per començar la seva campanya electoral. Ell sap que si va allà a provocar, té garantida la presència a tots (TOTS) els informatius, i amb més minutatge que el que somiaria tenir als repartiments de la Junta Electoral... si és que algun dia hi té dret. I aquí ve el meu gran dubte: què hem de fer amb aquest individu? Com hem de tractar-lo, informativament parlant? Jo és que, li ho confesso, no ho tinc gens clar.

Les quatre peces que formen el trencaclosques del meu dubte són: 1. Hi havia una concentració de les anomenades "antiracistes", per tant, hi havia reunida una certa quantitat de gent contrària a Anglada. I Anglada ho sabia. I això era el que buscava, algú a qui provocar.

2. Tenim clar que Anglada va anar a Salt amb l'objectiu de crear incidents i que, passés el que passés, faria el possible per aconseguir el seu objectiu. I tenir un grup "antiracista" davant seu era tan llaminer com ho és la merda per a la mosca.

3. A part de provocar els presents, també calia provocar la Guàrdia Urbana intentant entrar per la força al ple municipal. Les escenes d'un "pobre, humil i indefens ciutadà que defensa els nostres i no els moros" discutint amb la llei és droga dura per als clients d'Anglada.

I 4. Les imatges d'empentes, crits i insults són fantàstiques per ser ofertes en uns informatius en què les notícies es valoren per l'audiència del minut a minut. Si la notícia dóna audiència, interessa, i si no, fora.

Molt bé, tenim el llumí, la benzina i la llenya. I ara què fem?

Li fem publicitat a qui precisament el que fa és buscar-la i permetem que se surti amb la seva o censurem la notícia i fem com si no hagués passat res? Vostè què en pensa?

stats