02/02/2011

La (vertadera) senyora presidenta

1 min
Aaaatencio, Posiciooo

Aaaatenció!!! Posicióóó de revista!!! El mentó més amunt. Més!!! Mooolt més!!! Bé, i ara a veure aquests deures. Perquè suposo que m'heu fet els deures, oi? Més alt, que no us sento. Quan jo parlo vull sentir ben fort: " Ja, frau , entesos?" No, Pajín, no... Acudits fàcils amb aquesta expressió, no cal. " Ja frau " no vol dir fer requalificacions a la costa amb molta rapidesa. Vol dir "Sí, senyora". Molt bé, doncs, a veure aquestes carpetes...

Tu com et dius? Zapatero? Doncs et diré Schuster. Va, tema caixes. Mmmm, molt bé, us les heu petat totes. Perfecte. I ben de pressa que heu anat, eh. M'agrada, m'agrada la gent obedient. I les pensions, què, cap problema, oi? Sí, esclar, ja sé que els sindicats havien de donar una imatge combativa, ja ho entenc. Però al final els has fet passar per l'adreçador, no? Bé, sí, el joc aquell, esclar... Ells han fet veure que imposaven condicions, tu els has dit el que havien de signar i on havien de fer-ho i tothom content... Naturalment que no els quedava opció. Què havien de fer, fracassar amb una segona vaga general? I aquesta noia amb cara de passar gana, qui és? Ah, la meva cònsol d'Economia. Com et dius, maca? Salgado? Doncs et diré Schulz. Creus que has retallat prou, Schulz? I creus que has fet prou reformes, Schulz? El pla d'ajustament fiscal és suficient, Schulz? Descansa, Schulz.

(Exageració? Vostè realment no creu que anirà més o menys així la visita que farà demà la Caesar Angela Merkel a una de les províncies de l'imperi anomenada actualment Hispanien?)

stats