IAQUÍ
Opinió 27/08/2013

IB3 ha de continuar tot i els despropòsits

Jaume Perelló
1 min

TOT I QUE DURANT moltes setmanes em costa de trobar-hi tots els motius que voldria per sostenir l'argument, continuu pensant que IB3 és un ens que ha d'existir. Millora. Molt a poc a poc, però una mica de memòria no ens vindria malament. La va crear Matas com només ell sabia fer les coses: amb talonari, i sense model. Ja vindran els de darrere a pagar-ho. Els amics i coneguts que omplien tertúlies on es demanava a Tolo Güell si això d'anar a Lluc era una cosa nova. I molt més greu, s'enviaven espies amb càmera oculta a desmuntar els arguments pacífics i decents dels religiosos de la Real.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

D'aquell veritable despropòsit, el desastre ha anat minvant. La veritat és que no era difícil, però les bases estaven posades i, amb l'esforç d'alguns professionals i la tasca de productores molt professionals, s'han arribat a emetre productes aïllats de molta qualitat. És el cas del documental sobre la serra de Tramuntana. Un exemple de qualitat, professionalitat i rigor.

Llàstima que ens haguem d'aferrar a tan pocs exemples i que haguem de tenir tanta paciència, i tants de doblers públics (més de 40 milions el 2012), per a tan pocs moments de servei públic. Però no crec que ens puguem permetre una societat moderna sense mitjans públics.

Estic convençut que arribarà el moment. I ho dic després del ridícul espantós de no emetre cap informació de l'incendi d'Artà la nit dels fets mentre TV3 sí que ho feia. Continuarem esperant i gaudint de reportatges com el de la Serra.

stats