CALOR DIGITAL

Bruna Manzoni: “Vaig al Brasil per Nadal i així cada any tinc dos estius!”

Actualment combina l'ofici de dentista amb la seva nova feina d''influencer'

Bruna Manzoni Bravo ( @brunabravo)  va arribar del Brasil a Barcelona per estudiar un màster en rehabilitació oral i estètica que complementés la seva carrera d’odontologia. Després de fer-se amiga d’algunes joves famoses a les xarxes es va convertir ella també en un personatge rellevant a internet. Actualment combina el seu ofici de dentista amb la seva nova feina d’ influencer gràcies als més de 100.000 seguidors que té a Instagram.

Com seria el teu estiu ideal?

El meu estiu perfecte seria amb molts festivals amb les meves amigues, seguits de dies de molt de relax en platges paradisíaques amb els meus gossos. Perquè són les coses que més m’agrada fer a l’estiu!

Com és la vida d’un influencer quan arriba aquesta època?

A l’estiu sempre es treballa més: hi ha més actes, els festivals, viatges... M’ho passo molt bé però he de dir que també acabo molt cansada.

Com eren els teus estius al Brasil?

Al Brasil, com que no vivia a la platja perquè soc de Porto Alegre, a l’estiu em canviava de casa i me n’anava a una casa de la meva família a Santa Catarina, i m’hi passava els dos mesos. M’encantava perquè cada any fèiem el mateix i hi tenia molts amics que només veia a l’estiu. La veritat és que eren estius força diferents dels de Barcelona: allà érem en un poblet de platja on no hi havia cobertura de mòbil ni, encara menys, wifi.

On et refugies a l’estiu a Barcelo

na?

A la platja de la Mar Bella per passar el dia amb alguna de les meves amigues. I fora de Barna hi ha una cala a la carretera passat Sant Pol que és el meu racó favorit per anar a relaxar-me i desconnectar. I com que mai hi ha ningú ho aprofito per portar-hi els meus gossos, que s’ho passen pipa!

D’on van sorgir la teva gran quantitat de seguidors?

El fet de ser molt amiga d’Alba Paul quan va començar la seva relació amb Dulceida ha fet que la gent em comencés a seguir. Vull pensar que després s’han quedat per mi i per la meva feina.

Moltes són noies lesbianes. ¿Et sents una mica responsable de representar el col·lectiu?

No me’n sento responsable perquè per a mi és natural, intento transmetre això a les meves seguidores. Som iguals, tenim els mateixos drets i podem fer exactament el mateix que qualsevol altra persona. Si aconsegueixo que les meves seguidores no se sentin avergonyides de ser lesbianes pel que diran, haurà valgut la pena.

Passaràs pel Brasil, aquest estiu?

No m’agrada anar al Brasil durant l’estiu d’aquí perquè allà és hivern. Sempre hi vaig per Nadal i m’hi passo un mes, perquè llavors sí que ja fa calor, i així en el meu any tinc dos estius!

¿Creus que podràs apagar el mòbil en algun moment d’aquest estiu?

Sincerament, no ho crec. Primer, per tot el que he de fer. I després perquè crec que em generaria més angoixa que tranquil·litat!