CALOR DIGITAL

Carlos Herrero: “Les xarxes m’han permès estar amb Beckham o Sarah Jessica Parker”

L'instagramer viatja arreu del món per feina i per plaer, i col·labora amb multitud de firmes

Nascut a Requena (Plana d’Utiel) el 1988, Carlos Herrero (@cherrerob) es va instal·lar a Barcelona fa set anys per estudiar un màster en màrqueting. Però aviat va descobrir que la seva motivació no passava pels estudis que tenia i va fer el salt a la comunicació i les relacions públiques. Després d’estar-se un any a Madrid, ha tornat a Catalunya, des d’on viatja arreu del món per feina i per plaer i des d’on col·labora amb multitud de firmes. Actualment el representa l’agència JVV (@jvv_pr).

Com seria el teu estiu ideal?

El meu estiu ideal seria aquell en què visités algun país llunyà i hi conegués llocs, cultures i costums de la mà dels nadius. L’estiu hauria d’acabar a Eivissa, on vaig des que era adolescent, i a la Costa Brava, de la qual estic totalment enamorat.

Com serà el teu estiu real?

Per qüestions d’agenda, viatjaré a Míkonos, Eivissa i la Costa Brava. El viatge llunyà i exòtic el deixarem per a finals d’any. També passaré algun cap de setmana a Menorca i París.

Què t’ha permès l’èxit de les xarxes que no hauries previst mai?

M’ha donat accés a esdeveniments en els quals he gaudit de la companyia de personalitats com ara David Beckham o Sarah Jessica Parker.

¿Estar sempre present a les xarxes t’ha obligat a perdre’t altres coses?

Al revés. La decisió d’exposar la meva vida sempre ha sigut personal i sempre ho he fet intentant mostrar un estil de vida que permetés a altres persones aspirar-hi, marcant-se objectius, sempre de forma humil.

Com van arribar a tu els teus seguidors?

La veritat és que no sé exactament quan va ser que el meu perfil va començar a interessar més del normal. Suposo que va ajudar-hi la meva passió per viatjar, la moda, l’esport i la gastronomia, i el fet que mostri tot això de forma oberta i simple.

Què et va portar a Barcelona?

M’hi van portar els estudis i el gran amor que sento per aquesta ciutat. Cosmopolita i plena d’oportunitats. [...] Prefereixo la ciutat a la primavera, quan comencen a pujar les temperatures i el blau de la Barceloneta és més intens.

Com és viure entre BCN i NYC?

El motiu dels meus viatges a Nova York ha sigut que la meva parella ha estat vivint allà dos anys. Això també m’ha permès col·laborar amb diferents marques i establiments d’allà. Adoro Nova York. No sé com explicar-ho amb paraules. És una ciutat que t’atrapa i no deixa de sorprendre’t. És capital de cultures i nacionalitats, cosa que m’encanta.

Com a valencià, quin lloc de la teva terra t’agrada més per escapar-t’hi uns dies d’estiu?

Sens dubte, Xàbia i Dénia. Les seves cales, els seus restaurants i la seva gent són el seu gran tresor.

Apagaràs el mòbil, aquest estiu?

De moment no necessito una desconnexió. Tinc clara la usabilitat del mòbil i les xarxes. Cal fer-ne un ús responsable, tocar de peus a terra i socialitzar amb la gent més enllà de la pantalla d’un mòbil. Tech & touch!