CALOR DIGITAL

Daniel Illescas: “M’encantaria anar amb la meva àvia a Punta Cana”

Després del divorci dels seus pares, es va instal·lar a casa de la seva àvia Carmen, al Poblenou, on encara viu quan no està de viatge

Daniel Illescas ( @danielillescas) va arribar a Barcelona amb 14 anys. Després del divorci dels seus pares, es va instal·lar a casa de la seva àvia Carmen, al Poblenou, on encara viu quan no està de viatge. Un dia passejant pel carrer va ser descobert gràcies a la seva innegable bellesa i, poc després, ja feia de model. Així va començar una carrera que avui dia, amb 26 anys, encara segueix molt viva gràcies també a l’impuls de les seves xarxes, on té més de 800.000 seguidors només a Instagram.

Com seria el teu estiu ideal?

El meu estiu ideal seria amb la meva família o amb la meva parella, visitant algun lloc tropical i practicant esports que m’agraden a mi, com el wakeboard, l’skate o el paracaigudisme.

Com serà el teu estiu real?

M’agrada molt viatjar per practicar aquest tipus d’esports. Per sort, aquest any sembla que el meu estiu ideal es podrà complir, ja que estic planejant alguns viatges amb la meva parella i la meva família. Aniré a l’Argentina i intentaré fer la ruta 66 amb la meva parella. També m’encantaria anar amb el meu germà a Sud-àfrica a bussejar amb taurons, que és un dels seus grans somnis.

Per què t’agrada tant patinar?

M’encanta. Particularment, el longboard. És la meva manera de desconnectar i també la meva forma de transport. Un dels meus viatges preferits amb la meva taula ha sigut a les Filipines, on els paisatges són espectaculars.

La teva àvia és famosa gràcies als teus stories. ¿No te la voldries emportar de viatge?

Per descomptat que m’emportaria l’àvia de viatge! Però sempre hi posa pegues perquè em diu que està molt bé a casa. Estic buscant el moment per fer-ho, perquè m’encantaria. Sempre he dit que la portaria a Punta Cana o a Cancún, a un hotel amb tot inclòs on no hagi de fer res més a part de disfrutar. Mai m’ha demanat res, però sé que li encantaria anar a la Feria de Abril a Sevilla, però a les casetes. Li encantaria i ho tinc pendent, penso fer-ho tan aviat com pugui!

Quin és el millor record estival que tens?

Els millors records de la meva infància són els estius al poble de Castelló on encara viu la meva mare. Em vaig criar allà i hi passava 2 o 3 mesos amb els meus amics. Crec que ha sigut una de les millors èpoques de la meva vida: estava amb la meva família però també tenia molta llibertat. Tornaria a aquells estius, sens dubte.

Quin racó de Catalunya et té el cor robat?

La Costa Brava: és dels meus llocs preferits de tot el món. No necessites anar-te’n lluny per veure platges precioses: tenim un paradís a Catalunya. Les platges de Tamarit o Cadaqués són les meves preferides.

Et permetràs el luxe d’apagar el mòbil en algun moment, aquest estiu?

Sempre penso en apagar el telèfon. Però al final és la meva feina i no puc fer-ho. Em venen ganes de fer-ho quan estic amb la meva parella o vull desconnectar un dia o dos, però és gairebé impossible perquè és la meva feina, que a més és de 24 hores. Però sempre hi ha moments en què has de no dependre del telèfon, disfrutar d’un paisatge, d’un sopar, d’una conversa especial... Intentaré fer-ho aquest estiu en moments així.