CALOR DIGITAL

Delicious Martha: “Voldria anar al Japó, per aprendre-hi receptes i després fer-les a l’europea”

Després d’abandonar el món de la publicitat, va fer el salt al sector gastronòmic, on ja acumula més de 260.000 seguidors només a Instagram

Des que va fundar el blog Delicious Martha ( @deliciousmartha)   el 2014, l’èxit professional d’aquesta jove barcelonina establerta a Sitges no ha parat de créixer. Després d’abandonar el món de la publicitat, va fer el salt al sector gastronòmic, on ja acumula més de 260.000 seguidors només a Instagram. Tot i que té moltes facetes en aquest sector, el que millor fa a través de les xarxes és fer venir moltes ganes de cuinar i, sobretot, de menjar.

Com seria el teu estiu ideal?

Qualsevol en què s’ajuntessin bon clima, bon menjar i bona companyia. Hi ha moltíssimes opcions arreu del món, tant aquí a prop com agafant un avió. Un dels destins que més il·lusió em fan és el Japó. És un país que té de tot. I tinc moltes, moltíssimes ganes de conèixer-lo. Tant per la gastronomia, com per la cultura i els paisatges. És un destí del qual trauria molt de suc! Sobretot per aprendre-hi receptes i després intentar fer-les a l’europea...

Quin serà el teu estiu real?

Inclou una mica de tot. Hi ha temps per a l’oci i per viatjar: un dels meus grans plaers... Però també hi ha feina, que és un plaer per a mi. Durant el viatge tampoc desconnecto totalment, ja que les xarxes socials avui en dia ens fan estar presents sempre. Tot i que encara no ho tinc definit del tot, és possible que vagi als països nòrdics o a Itàlia. Ciutats europees, segur!

Què t’ha permès l’èxit a la xarxa que no hauries previst mai?

He conegut grans amics a les xarxes, persones amb qui connectes molt perquè tens moltes afinitats. Perquè comparteixes la passió per la gastronomia. I evidentment, la xarxa m’ha permès poder fer-me una professió a mida. Poder-me dedicar al que m’agrada amb una nova manera de treballar.

¿T’ha fet perdre’t alguna cosa l’obligació que aquest èxit comporta?

Tot té el seu vessant positiu i el negatiu, com en qualsevol aspecte de la vida. Però les coses positives són molt més importants.

Què ens faràs menjar aquest estiu per culpa de les teves fotos?

Coses ben fresquetes: gelats, smoothies, sucs naturals... Coses que tinguin força color i plenes de vitamines.

Quina de les tendències gastronòmiques que actualment estan en auge et sedueix més?

El menjar saludable. Cuidar-nos per dins i per fora. M’encanta que, sent raonables i coherents, ens preocupem més per la nostra salut i parem més atenció a l’hora de comprar segons què, de cuinar-ho...

Quin és el millor àpat que t’has menjat mai?

N’hi ha molts! A vegades, no és tant on com amb qui. Pot ser a casa, en un restaurant habitual... O de pícnic!

¿Apagaràs el mòbil en algun moment aquest estiu?

No l’apago mai. I aquest estiu tampoc ho faré. Vivim connectats, i no considero que hàgim de desintoxicar-nos de les tecnologies. Només saber on hi ha el límit.