CALOR DIGITAL

Lídia Torrent: “Faig anys a l’agost i he passat tots els meus aniversaris arreu del món”

Després d’haver estudiat criminologia i també comunicació, Torrent ha agafat embranzida a les xarxes gràcies a haver participat en programes de televisió com First dates

Després d’haver estudiat criminologia i també comunicació, Lídia Torrent (@lidiatorrentanca) ha agafat embranzida a les xarxes gràcies a haver participat en programes de televisió com First dates. Magrat que a la tele encara no hi ha desenvolupat papers principals, la seva simpatia i fotogènia han capturat l’atenció de moltes persones, que gaudeixen al seu Instagram de gales, viatges i sortides en família, on destaca la presència de la seva mare, Elsa Anka.

Com seria el teu estiu ideal?

No imagino un estiu sense agafar un avió cap a algun lloc. La destinació és important però ho és molt més amb qui esculls anar-hi. Així que et diré que me n’aniria amb qualsevol de les meves quatre amigues més pròximes a fer ruta pel Vietnam, Cambodja, Sri Lanka i les Filipines, per exemple. Conec bastant de l’Amèrica Llatina i res de l’Àsia.

Com serà el teu estiu real?

Marxo a Bali segur a l’agost i hi passaré el meu 25è aniversari. Me n’estic morint de ganes.

Com has arribat a tenir el teu pes actual a les xarxes?

Doncs arran dels programes de televisió en què he participat. És veritat que no acostumo a parlar directament a càmera perquè em fa vergonya, tot i que espero anar-m’hi acostumant a poc a poc, perquè crees un vincle més íntim i en el feedback es nota. M’agrada molt llegir i escriure. Fa poc que he començat a compartir aquesta faceta i al ser contingut nou té menys acollida que una foto meva en algun esdeveniment, o en algun dels meus viatges o amb amigues o família.

A què et dedicaries si no et dediquessis a treballar a la televisió?

Sempre m’ha agradat tot el que està relacionat amb el vessant social. De fet, vaig començar a estudiar criminologia perquè té molt de psicologia i de sociologia. Gaudia com una nena a les assignatures de psicologia clínica i psicologia criminal. Però vaig decidir-me pel grau de comunicació perquè va arribar un punt en què no sabia si podria no emportar-me la feina a casa. La comunicació m’agrada molt. Espero poder continuar creixent i aprenent en aquest àmbit.

Quin és el millor record estiuenc que tens?

Com que faig anys el 16 d’agost he passat tots els meus aniversaris arreu del món. Tunísia, Lanzarote, Maurici... sempre és divertit fer anys en diferents països.

Què t’agrada fer si et quedes a la ciutat a l’estiu?

Plans culturals, festivals, descobrir pobles del voltant, fer rutes per la natura, pujar muntanyes... Jo de sedentària en tinc molt poc.

¿Tens algun racó preferit on t’agrada passar aquesta època de l’any?

Cadaqués em té robat el cor. I cada estiu la trepitjo.

¿Podràs apagar el mòbil en algun moment aquest estiu?

Ho faig tot sovint, encara que no sigui estiu. Desintoxicar-se del mòbil és necessari i ho faig molt a gust.