27/02/2011

A bon fi, tot li és camí

2 min

Aquests dos homes que avui s'han trobat a l'ascensor es miren amb cara de no entendre res. Ells no eren allà per casualitat, no són uns qualssevol. Ras i curt, i perquè ningú s'equivoqui, ells van ser assenyalats per Déu per liderar el seu poble. Mubàrak va sobreviure a aquell atemptat terrible contra Sadat; Gaddafi va superar atacs imperialistes, cops d'estat i, fins i tot, bombardeigs d'avions americans... Si això no són senyals divins, ja em direu què ho són.

I ara es veuen en aquesta situació per culpa de quatre adolescents que l'únic que saben fer de manera apropiada és cascar-se-la mentre miren l'internet. Sisplau, que no ho veuen, que si la pàtria queda en mans d'aquests invertits es convertirà en un femer ple d'ateus i deficients?

El Hosni i el Muammar han estimat els seus respectius pobles amb passió i per això els han protegit precisament contra aquests descerebrats que corren pel carrer llençant pedres. D'acord que de tant en tant han hagut de prendre decisions difícils, però quin pare no ha hagut de castigar algun cop els seus fills per dur-los pel bon camí? Ells són només dos homes nobles, que han defensat la seva terra dels infidels i han lluitat sempre per la seva gent. Això és el que la història dirà d'ells. I tant que sí. I estan segurs que algun dia un ascensor com aquest els pujarà fins al cel, on descansen els homes que han estimat les seves pàtries.

Doncs no, sàtrapes dels collons, l'ascensor us deixarà al pis dels cabrons que han d'acabar les seves vides d'amagat com les rates, i en aquell racó on us hagueu d'ocultar només hi trobareu l'enterro. I potser sí, potser tindreu un últim cop de sort i apareixerà algú prou compassiu per entaforar les vostres restes pudentes en algun forat secret, perquè només així evitareu que els vostres compatriotes facin cua per pixar-se a les vostres tombes. Només és això el que heu aconseguit, estúpids. Au, que us bombin.

stats