TWITTER ÉS UNA SELVA

FELIPE UVE PALITO

Des dels encontres del rei amb Albert Rivera fins arribar a la notícia polèmica que va emetre Antena 3

FELIP VI

Aquesta setmana ha fet una feinada i se’l nota abatut i estressat per falta de costum. Ara no fa més que rebre gent que li explica que vol governar. Angela Merkel espera ansiosa remenant els dits damunt la taula que es formi govern i començar a donar ordres d’una punyetera vegada.

Carles Navarro @carlesnav: Felipe VI va a proponer al pequeño Nicolás como próximo presidente del gobierno después de las reuniones con los partidos #Gala3GHVIP

Guevara @Pablorl1998: Sabíais que Felipe VI es el legítimo emperador de Roma actualmente?

Léo Taxil @leotaxil: En Comú Podem: “Convencerem el PSOE sobre el referèndum” Ja que hi eren...per què no han convençut el rei Felipe VI sobre la república, no?

Anem per feina @JoanPetitboyes: Frases interessants de Felipe VI: Dar tiempo al tiempo / Una cosa después de otra / Vamos a ver / Seguir el orden natural de las cosas / No sé

Víctor Balaguer Pla @BalaguerPla: El pitjor de Felip VI és que s’ ho creu: creu que té un paper i se’l pren seriosament.

ALBERT RIVERA

El veig tot contentot perquè ara el rei el crida i se sent important, no com quan era al Parlament de Catalunya, que només el cridava el presentador d’Intereconomia i el director del banc del costat de casa per donar-li ultimàtums. Aprofita sempre que pot per dir que “venimos de un Parlamento regional y miren ustedes dónde estamos ahora”. Ell i Bertín Osborne cada dia tenen més cabells. Fa molta, molta, molta rabieta.

RAJOY

Fa temps algú va dir que és talment una llebre enlluernada immòbil al bell mig de la carretera a l’espera de ser atropellada
per diversos camions de càrrega. És un clar exemple de persona devorada pel seu personatge del Pòlonia. Veig Rajoy i veig Queco Novell fent de Rajoy. La seva peculiar manera de donar senyals de vida és sortir un moment de la Moncloa, anar a una emissora de ràdio a concedir una entrevista i tornar immediatament al seu búnquer a llegir les reaccions al Twitter. Es va passar 4 anys decretant coses sense consensuar res amb ningú i, ara que li convé, demana diàleg i consens a les totes [Deu ser marca de la casa perquè a IB passa exactament el mateix]. Li agrada donar importància a tot el que diu movent la mà dreta com un crupière repartint cartes.

@sleepsong : Ahora no puedo dejar de ver vídeos de Rajoy, ayudadme.

David Romà @DavidGR1714: Estic d’acord amb algun comentari, fins i tot feia pena escoltar Rajoy content perquè a la fi algú tenia algun interès a parlar amb ell.

Vyvyan Basterd @Vyvyan_Basterd: El Rajoy és dels que sempre veu l’agenda mig buida.

Arsenio Escolar @arsenioescolar: Lo de Rajoy y el imitador de Puigdemont me recuerda aquello del gran Manuel Saco: Los personajs de esta obra son ficticios, pero ellos no lo saben.

RAZA

I just quan el discurs de l’“España se rompe” dels partits majoritaris espanyols entra en mode ‘mascletà’, va TVE i programa Raza [Oh, quina casualitat!!] Raza és un homenatge al feixisme i no em val l’argumentari que anava “decorada” per un petit debat abans d’emetre-la o l’emissió al dia següent de La caza. Defensar que Raza és inofensiva és defensar que el feixisme/franquisme és inofensiu. Quan resulta que milers de persones encara busquen cadàvers a les cunetes, quan encara cap criminal franquista s’ha assegut a la banqueta per ser jutjat, quan el partit més votat a Espanya està en contra de la Llei de memòria històrica “por no abrir heridas”, va obir l’aixeta de totes les ferides dilluns vespre fent servir el mitjà públic de comunicació més potent, més costós i més manipulat de la història. Una de les escenes de la pel·lícula que més em va “fascinar” va ser quan un personatge diu a l’altre: “oye, canta algo de la Falange”, aquell es posa a cantar guitarra en mà amb una foto gegant de Franco al darrere i tothom bones mambelletes entre crits d’“Arriba España” i visques a la Falange.

Al dia següent van callar els mateixos que habitualment posen el crit al cel amb els continguts de TV3, els mateixos que qüestionen l’existència mateixa de TV3 o els mateixos que es van escandalitzar amb “la pelota vasca”. Espanya, amics.

Cinisme, nivell:
ARA Balears @ARAbalears: Rajoy adverteix Sánchez: “Des del sectarisme no es construeix res”.

NanaKlapacius @KlapaciusNana: Ja posats a retirar medalles, teniu pensat els culers d’exigir que la directiva del FCB en retiri les concedides al guionista de la #Raza?

No hay tregua @In_Memorian16: La apologia del fascismo sale tan gratis que esta se hace hasta en la television pública. #Raza

Jelen @Liavva: Cuánta gente parando taxis. #Raza

Maite @Maitetxu_: Avui a @la2_tve ens recorden (per si algú no ho sabia), que el franquisme no va morir amb Franco #Raza

ANTROLA 3

El pacte de les esquerres a Espanya deu anar seriosament perquè Antena 3 s’ha posat a treure informacions del nivell “que vienen los socialistas” de principis dels anys 80. Aquesta setmana han deixat anar una GRAN EXCLUSIVA que se situa a finals de l’any 2014 consistent en un vídeo on es pot veure Anna Gabriel fumant mentre espera embarcar en un avió rumb a… VENEÇUELA!! L’escàndol rau en el fet que en aquest mateix avió també hi viatja gent tan perillosa com “una conocida militante de Podemos”, “varios integrantes de la CUP” i el més greu de tot: “el suegro del último detenido de ETA”. La cosa és tan secreta i misteriosa que ja us puc confirmar que la reunió va ser publicitada a bombo i platerets, la primavera de l’any passat, a la @revista_ONGC en el seu número 59, la mateixa A. Gabriel explica amb tot luxe de detalls com va anar la trobada. Una altra vegada serà, companys d’@A3Noticias, perquè sabem que n’hi haurà d’altres.

Dios @diostuitero: Que vuelva Matías Prats, que los becarios se le están desmadrando!

Bantha™ infinita @Tuit_And_Shout: El documento exclusivo de Antena 3 que relaciona el PP con el franquismo y el fascismo se ha traspapelado.

Obrero Liberal @Obrero_Liberal: ¡TERRIBLE! Cuando lo cuente mañana en el comedor social cundirá el pánico!!! @A3Noticias

Escoltant

Be My Baby’ de The Ronettes (1963)