14/12/2010

Dona que controla el controlador

2 min
Dona que controla el controlador

La dona que controla el controlador està desfeta. Fa dies que ella, que sempre ha dormit com una soca, es desvetlla cada nit. A quarts de set, farta de donar tombs al llit, s'aixeca i, mentre s'aparia davant el mirall, veu com li han aparegut unes bosses sota els ulls que la fan cinc o sis anys més gran.

La dona que controla el controlador està emprenyada. Des del principi va dir al seu home que allò no acabaria bé, que tenia el pressentiment que la gent no ho acabaria d'entendre. Però res, ell va anar a la seva, sense escoltar-la quan tornant de l' esteticienne li deia que la depiladora havia fet una ganyota sospitosa mentre, tot fent-li les ingles brasileres, escoltava la situació desesperada provocada pel nou conveni col·lectiu.

La dona que controla el controlador s'ha passat tot el pont tancada a casa, sola com un mussol, a punt de perdre el control. Necessita fer alguna cosa que la distregui de tanta angúnia: anar al gimnàs, fer una sauna com Déu mana, relaxar-se a classe de ioga. Però no pot, té la pipa plena de rebre males cares vagi on vagi, de sentir-se una empudegada, com si tot aquest enrenou fos cosa seva. No és cosa seva, és cosa del poca-pena del seu home, que va decidir fer més cas al sindicat que no pas a ella i que per culpa d'aquest poc criteri ara està fent hores extres com un desgraciat a l'aeroport de Reus.

No, la dona que controla el controlador està tipa de veure programes del cor, tipa d'estar avorrida, tipa d'estar tipa. La dona que controla el controlador ha decidit trucar al professor d' aqua-gym . Necessita una classe particular, immediata, intensiva. Truca confiada sabent que la resposta serà afirmativa. L'últim dia que va anar-hi, ell, mentre la repassava de dalt baix, va explicar-li que pel pont se n'anava a Cuba a veure la família. Pobret, tant temps estalviant. Segur que té unes ganes boges de venjança.

stats