Tornam a parlar de futbol

El Mallorca no acaba de trobar la regularitat esportiva, però l'entitat fa camí cap a la normalitat

Per quina solució defensiva optarà Valeri Karpin per fer front a les baixes de Cendrós i Bigas? I per suplir Arana? Donarà alternativa als tres fitxatges del mercat d'hivern, Joselu, Xisco i Yuste, contra el Leganés? El tècnic tornarà a donar l'oportunitat a Javi Ros a la sala de màquines i prescindirà de Joao?

Aquestes i moltes altres preguntes són les que aquests dies tenen ocupat el mallorquinisme. L'equip no acaba d'arrancar, però el futbol, a poc a poc, va recuperant el protagonisme. I notícies com l'entrega de la insígnia d'honor del club a José Carlos Nunes i Dudu Aouate, dos els futbolistes llegendaris de la història del club, no deixen de contribuir a la recuperació de l'ecosistema idoni perquè l'equip, i de retruc tota l'entitat, pugui optar a tornar a il·lusionar-se.

Cal tenir en compte que el Mallorca, després de les dues derrotes contra el Valladolid i Las Palmas, ha tornat a quedar més a prop de la zona de descens (està a tres punts respecte d'aquesta) que de les posicions de promoció d'ascens (de les quals se situa a vuit punts). Dues desfetes que han tornat a situar Valeri Karpin en el centre de la diana. Però cal també no oblidar que l'equip va deixar mostres per a l'esperança, sobretot al camp del líder.

La normalitat en la vida de l'entitat va tornant, malgrat que la situació esportiva podria ser millor. Sempre pot ser més bona. I més dolenta. Però tornam a parlar de futbol. La millor notícia en molt temps.