07/10/2011

Crònica de la boda més tronada

2 min

Dimecres es casava la duquessa d'Alba i les cadenes de televisió van optar per fer-ne una cobertura relativa. És a dir, mentre els magazins matinals estaven en marxa hi van dedicar més xerrameca que esforços. És el cas de l'Ana Rosa i la Griso. A Telecinco, la Quintana, com fa habitualment amb les bodes reials, va disfressar tots els seus col·laboradors amb ornaments i pameles com si fossin convidats a l'enllaç. Una imatge esperpèntica que eleva a l'enèsima potència la ridiculesa dels seus comentaris buits i retrògrads. A Antena 3 un equip de reporters anaven connectant amb el plató. Un d'ells, esverat, cridava perquè patia que sortís el nuvi i no el veiéssim: " ¡Pinchadme, coño! ¡Que aquí huele a Alfonso! "

Totes les aportacions que es feien sobre el casament eren intranscendents. A part de la gent esperant-se al carrer no vèiem res i totes les teories nupcials eren fal·làcies sense fonament. Ni tan sols els primers esbossos del vestit de la núvia van coincidir amb el modelet final. El moment més àlgid va ser la sortida del nuvi de l'hotel per pujar al cotxe que l'acompanyaria a l'església. Bibiana Fernández va cridar des de plató " ¡Está muy guapo!" , quan ni tan sols li havíem vist l'espatlla. Un cop va creuar la porta l'ovació va ser unànime: "¡Cojea! ¡Va cojo!"

Acabats els magazins, van abaixar persiana i ens van deixar amb el suspens d'una cerimònia que no vèiem. Retransmissió interruptus . Ens vam quedar amb Mujeres y hombres y viceversa i amb La ruleta de la suerte . De la duquessa van passar olímpicament. A TVE van continuar una bona estona preparant-se per al gran moment en una cobertura avorrida i lenta.

Finalment, els nuvis van sortir casats de l'església. L'àgil ball de la duquessa dedicat als fans que l'esperaven fora va ser carnassa fresca i excel·lent per als informatius.

Una cobertura informativa al nivell de la bellesa i la sofisticació de la gràcil núvia.

stats