16/10/2011

'Guarren Biti' i Anita Obregón

2 min

Divendres a la nit a Sálvame (Telecinco), van emetre l'enregistrament de La Caja dedicat a la cèlebre biòloga Ana Obregón. Des del plató, s'autoobservava bramant dins de la caixa d'imatges que li feia teràpia de tots els seus desamors i vicissituds amb famosos.

Tot i que l'Obregón explicava la seva vida en clau de drama, tot plegat era un xou humorístic per a l'espectador més distant: " Las cosas se olvidan fácilmente si no les pones nombre ", deia ella. " Tu imagínate sentirte mal, sentirte rechazada por los chicos… ¡y llegó la tuna a casa! ", exclamava amb el Clavelitos, clavelitos de fons.

Les seves peripècies sentimentals amb Steven Spielberg van ser per fer-ne una pel·lícula, especialment hilarant quan apareix la figura de Warren Beatty: " Steven me presentó a 'Guarren Biti', que era un cerdo, por cierto, sí, sí, muy 'Guarren'…" .

L'episodi surrealista va arribar a l'hora de donar detalls de la seva relació amb David Beckham. L'Obregón, mentiderota ella, no recordava si quan va gravar La Caja havia dit que s'havia allitat o no amb el futbolista. Va quedar en evidència. Per arreglar-ho va assegurar, atenció no s'ho perdin, que havia dormit amb Beckham (ell en calçotets i ella en calces i sostenidors) però que no hi va haver sexe. Es va resistir a les temptacions de la carn perquè era un senyor casat. I tant! Esclar!

Si s'ho van perdre no pateixin, perquè la biòloga ho està posant tot en negre sobre blanc: " Estoy escribiendo un libro de mi vida hasta ahora. Luego escribiré la parte dos ".

L'ego li creixia per segons i semblava que la pell reestirada i els pòmuls farcits i lluents li estiguessin a punt d'esclatar. Va ser inevitable una riallada quan en un rètol a la part inferior de la pantalla preguntaven: " ¿Cuánto hay de máscara y cuánto de realidad en Ana Obregón? " No cal ni resposta. Provarem si funciona el mètode de l'Anita i no li posarem nom al que vam veure, intentant que així ens n'oblidem més fàcilment.

stats