CRÍTICA TV
Misc 24/02/2011

Matías Prats contra Ruiz-Mateos

i
Mònica Planas
2 min

Matías Prats va entrevistar Ruiz-Mateos dins de l'informatiu d'Antena 3 divendres passat per aclarir la situació altament delicada de Nueva Rumasa. El que havia de ser una entrevista es va convertir en un diàleg surrealista, agreujat per l'habitual retard de les connexions satèl·lit, i perquè Ruiz-Mateos, tot i tenir un bon cirurgià plàstic, comença a fer catúfols.

Matías Prats, dret al costat d'una pantalla gegant. I a la pantalla, Ruiz-Mateos, assegut en una butaqueta d'un menjador elegant. El periodista el saluda i l'empresari posa la directa: " Buenas noches. Te quiero mucho porque me acuerdo mucho de tu padre con gran cariño. Lamento mucho que todas las preguntas no me gusten. No me gusta ni una.

..". Prats, sorprès, respon: " Pero si no le he formulado ninguna de momento ...". I l'altre, molest, es defensa: " Bueno... Lo que he oído, lo que me han dicho. Todo es negativo. Todo es malo. ¡No estoy de acuerdo con nada de lo que has dicho! " Tot i que les preguntes de Matías Prats són lògiques d'acord amb la notícia, no especialment punxants i formulades amb bon to, Ruiz-Mateos es molesta cada vegada. Se sent agredit i protesta. Es crea un episodi televisiu entre divertit i estrany. Matías Prats li pregunta per la gravetat de la situació de Rumasa, per quines mesures pensa prendre en un futur. Ruiz-Mateos arriba a posar-se molt nerviós: " Me da apuro por la gran estima que le tengo. [...] Es que sus preguntas no son pertinentes. No proceden..." Quan Matías Prats decideix donar per acabada la conversa impossible, Ruiz-Mateos lamenta en veu baixa: "¡ Qué pena, Dios mío! Un abrazo... Pero no me deja usted feliz ". Ruiz-Mateos, que enyora claríssimament Matías Prats pare, es pensa que la tele encara és com la dels anys 70 i pretenia que li fessin el Reina por un día . Entre tanta disfressa de Superman i ocupant-se dels flams, no s'ha assabentat de com ha canviat la televisió.

stats