30/09/2011

Porcs busquen truges

2 min

Cuatro ha estrenat una nova temporada de Granjero busca esposa carregant les tintes. En un acuradíssim procés de càsting, han unit sis homes que estan a punt de rebentar de calents com van i un ramat de dones que de totes juntes no en faríem ni una de bona. És la denigració absoluta de l'espècie humana. I ho escric amb aquesta fredor perquè tinc la impressió que cap dels participants en aquest programa senten el mínim respecte ni tan sols per ells mateixos.

Els grangers exigeixen de les dones el tracte propi de fa dos segles enrere i volen ser servits amb les atencions sexuals pròpies d'esclaves hàbils i ensinistrades en l'art del plaer. Ells són sàtirs i mig pervertits. Elles, la baixesa absoluta. Estan disposades a deixar-se humiliar per aconseguir ser transportades a una granja que, inconscients, no veuen que serà el seu camp de concentració.

Els grangers esbufeguen de plaer cada vegada que se'ls acosta una femella amb voluntat de posar-los a to. Elles prometen entrega absoluta i ells asseguren sostre i llit. La majoria de les dones sembla que participin en l'opció més desesperada d'aconseguir papers, un coixí econòmic o un simple amo que els doni categoria. Moltes semblen de dubtosa reputació o que en el seu DNI hi digui que es diuen Antonio. Ells, autèntics troglodites, senten que han tocat el cel triant entre un ramat de dones afamades.

Cal fer menció especial de Jonathan, que va pidolant petons i es baveja amb totes les que s'hi posen bé. "Me encanta el sexo" , diu expirant i mirant a càmera amb els fils de saliva que li pengen de les dents i els ulls en blanc.

Granjero busca esposa és un fals concurs que en realitat ven la demència feta espectacle. Un pretext que amaga el contingut més groller i morbós. Cal fer un esforç per prendre't el contingut amb humor. No sé si granger busca esposa. Però amb programes com aquest o el ¡Mójate! de l'estiu és evident que Cuatro busca carnassa podrida per atrapar els espectadors més voltors.

stats