01/02/2011

Puigcorbé i la guerra entre La Sexta i Telecinco

2 min

L'actor Juanjo Puigcorbé va pujar a La noria aquest dissabte perquè tenia els nassos plens d'aguantar les crítiques que a La Sexta han llançat sobre la seva interpretació del rei Joan Carles a la sèrie Felipe y Letizia .

Tal com ell mateix admetia, havia decidit "esclatar" i aclarir el perquè de l'assetjament que pateix, sobretot després d'esbroncar una reportera de Sé lo que hicisteis , a qui va desitjar que la cadena s'enfonsés i li va vaticinar que tindrien el càstig que es mereixen.

A La noria els va faltar temps per convidar Puigcorbé, perquè si alguna cosa té aquest programa és que et fan pujar a la sínia a la mínima que aireges uns quants draps bruts (mai abans, perquè aleshores l'interès és relatiu).

Puigcorbé no va decebre: va carregar contra Globomedia, a qui considera l'eix del mal del seu problema. La productora vinculada a La Sexta l'ha vetat professionalment i, segons l'actor, intenta desprestigiar-lo. Va explicar que els col·legues no li poden donar suport públicament perquè també es quedarien sense feina. I va demostrar ser un gran expert en noves tecnologies per saber tot el que es diu d'ell: està al cas de les alertes Google del seu iPhone, controla els comentaris anònims a les webs, i fins i tot té estudiats els nicks de la gent que opina sobre ell. Els entrevistadors intentaven treure l'aigua clara de l'origen del seu problema. Perquè això no va quedar clar a ningú. La prova és que quan ja s'havia acomiadat l'entrevista, Cristina Tàrrega li diu: " Es que yo no entiendo nada ...". I veiem com Puigcorbé li respon: " Luego te lo cuento ". Fantàstic! Una entrevista sencera per encendre encara més la batalla entre cadenes i, a l'hora de saber com va començar tot, cal explicar-ho d'amagat. O van fallar els entrevistadors, o va fallar Puigcorbé. Però la impressió és que s'ha utilitzat l'actor com un home de palla per encendre encara més la pugna entre Telecinco i La Sexta. Una baralla de què totes dues treuen rèdits.

stats