Publicitat
Publicitat

CRÍTICA TV

El millor i el pitjor del 2013

E l millor : Oprah Winfrey dient " capullo " de manera encoberta a Lance Armstrong en l'entrevista de la seva confessió. El seguiment de la roda de premsa de l'Eurogrup de Valor afegit per explicar com van camuflar les condicions del rescat a Xipre. El poc ganxo televisiu d'Olvido Hormigos com a carn de reality. El concurs Increíbles d'Antena 3 per competir amb Sálvame Deluxe. Espanya escandalitzada amb els guinyols francesos perquè van parodiar Rajoy com un indigent romanès que pidolava un euro. L'estrena de Gran hermano 14 fent que un concursant es precipités al buit i es trenqués els dos húmers. El documental Space dive de C+ en què vam descobrir tota la veritat del salt en directe de Felix Baumgartner. El Salvados dedicat al metro de València i la seva capacitat per superar-se progressivament com a programa. El xou cultural de La 2, Torres y reyes. La secció de El intermedio en què demanaven als vianants que es fessin passar per catalans. Tom i Jerry al Super3. El Dinàmiks. L'Info K i el seu criteri periodístic. La paròdia de Hitler al Polònia. Les pel·lis eròtiques a 8TV. Una estelada a Geordie shore de l'MTV. L'èxit d'audiència d'El foraster. L'entrevista de Wyoming a Zapatero. La clatellada de Jodorowsky a l'Homo APM. Els inventors de la tercera via del Polònia, aprenent a volar. El convidat dedicat a l'Andy Trias.

Al purgatori : La campanya de l'Envàs on vas. L'estratègia de TV3 de fer una entrevista a dues bandes al president Mas. La crisi d' Informe semanal en el seu 40è aniversari. La sobresaturació televisiva de Gay de Liébana. La visita d'Alfred Bosch a El gato al agua. Jasikevicius buidant una ampolla d'aigua sobre el cap de Víctor Lavagnini. El objetivo tan subjetivo d'Ana Pastor.

El pitjor : Jesús Hermida fent un massatge al rei. La demagògia de Miguel Ángel Revilla saturant les nits televisives del cap de setmana. Figo anunciant el Banc de Sabadell. Cuní entrevistant Paquirrín. Entre todos, el programa indecent de TVE que fa espectacle de la caritat sense justificar com mou els diners. La retransmissió de l'elecció d'un nou papa amb més devoció que informació. Les repeticions tan seguides de Tom i Jerry. La lluita entre Ana Rosa Quintana i Susanna Griso per abordar els casos de Mari Luz i Asunta. Antonio Lobato fent broma amb l'himne d'Espanya i Artur Mas. Les metàfores tendencioses del reportatge Hola, Europa! de TV3. Audiencia abierta de TVE fent un reportatge-homenatge al rei quan havien d'informar que la família reial suspenia en l'enquesta del CIS. Telemadrid alertant dels perills de la manipulació semàntica a Catalunya per condicionar les masses. Del Punto pelota a El chiringuito. Marhuenda fent de tertulià. L'especial de la Consulta a TV3. Que Mariló Montero continuï instal·lada a TVE. L'èxit de Violetta. Els últims minuts d'emissió de Canal 9.