17/07/2011

La tele que hem vist (i que ens espera)

2 min

Sense cap mena de dubte, aquesta temporada televisiva ha estat l'any del Cuní, que ha arribat a saturar-nos a TV3 fent de tot i més: a part d' Els matins , el debat electoral, l'especial eleccions, la gala del Català de l'Any, un especial des de Wembley i, fins i tot, un documental sobre el Romànic. I la traca final ha estat el seu fitxatge pel Grupo Godó, gosant deixar "la nostra" òrfena d'un megacrac de la comunicació com ell (que diria en Mikimoto). Seguirem la temporada que ve com evoluciona l'estrella televisiva en la seva aventura a 8TV.

Cuní (i Rahola) al marge, ha estat una temporada en què Buenafuente també ens ha dit a reveure i en què a La Sexta li queda una papereta difícil de resoldre: sense l'Andreu, sense el Sé lo que hicisteis i amb Jordi Évole que el vam deixar tancat en una caixa de morts, veurem com se'n surten.

A Cuatro perden El hormiguero i Tonterías las justas, que se'n van a Antena 3. Aquesta programació infantiloide que treu rendiment a les batusses amb pals de suro caldrà veure com es desenvolupa a "la cadena trista", i com a Cuatro se'n surten per substituir-los. Si els indicis del que preparen s'ha de basar en Mójate i No le digas a mamá que trabajo en la tele ja es poden preparar. Cuatro, que es va iniciar com una cadena elegant, ha acabat convertint-se en la sucursal juvenil de Telecinco.

I a Telecinco continuaran traient partit a les desgràcies de Belén Esteban, ajudada pels problemes de salut de Víctor Sandoval. Oportunament, a la princesa del pueblo li han embargat el xalet just abans de començar la temporada televisiva d'estiu. Quin gran favor ha fet Hisenda a Telecinco, que, segurament sense voler-ho, ha posat benzina a la màquina de fer bitllets que és Belén Esteban.

stats