02/05/2013

Bartra i Piqué, víctimes orgulloses d'un equip desorientat

2 min
Bartra i Piqué, víctimes orgulloses d'un equip desorientat

Barcelona.Caure eliminat per un resultat global de 7-0, en la temporada més feble en la parcel·la defensiva, els ha situat en primera línia de foc. Però ahir Gerard Piqué i Marc Bartra, com a representants dels centrals del Barça, van donar la cara i van ser els jugadors més orgullosos, més competitius de l'equip, juntament amb Alex Song. Però des de la seva posició, malgrat que ho van intentar amb desplaçaments llargs i conduccions verticals, van poder incidir poc en l'atac i prou van fer de salvar molts perillosos contraatacs alemanys.

La crueltat del futbol, a més, va esquitxar Piqué, autor de l'autogol que va acabar de trencar el partit amb el 0-2. "No és agradable viure una situació així", va confessar el defensa a Canal+ Liga de Campeones després del partit. "Ho hem intentat, però quan ens han fet el primer gol hem quedat tocats", va dir, i va afegir que "quan un equip és superior només se'l pot felicitar".

Piqué va dir que l'equip potser "ha arribat una mica just" a aquesta eliminatòria i va negar que l'eliminació del Madrid ajudi a suavitzar el cop de la desfeta. "Als aficionats potser els ajuda a pair-ho, però a nosaltres ens fa mal igualment", va afirmar. El central va acabar el matx amb tretze pilotes recuperades (Bartra, deu) i només dues de perdudes. La histèria final el va portar a escombrar Müller en una falta criminal que li va valer la targeta groga.

"Toca prendre decisions"

Girant full i pensant en el futur, el defensa va demanar "acabar la Lliga bé" i asseure's a "prendre decisions per a la pròxima temporada". En aquest sentit, Sandro Rosell no va aclarir en quina direcció hauria de moure's el club per reforçar-se de cara al curs que ve: "El millor és aparcar les decisions per al final de la temporada i, quan s'acabi, analitzarem què s'ha de fer", va afirmar.

stats