CICLISME - LA VUELTA
Misc 17/09/2013

L'Agència Antidopatge no troba Chris Horner i RadioShack frena les sospites

i
Natalia Arroyo
1 min

Barcelona.Entre les sis i les set del matí d'ahir, l'Agència Antidopatge Espanyola (Aepsad) va anar a buscar Chris Horner, campió de la Vuelta a Espanya 2013, a l'hotel on s'allotja el seu equip per fer-li un control que li havia reclamat l'agència dels Estats Units (Usada).

Per un error burocràtic que de seguida va explicar l'equip RadioShack en un comunicat, l'Aepsad va triar una localització equivocada i no el va trobar, ni a l'hotel de l'equip ni en un segon hotel on també el va anar a buscar. "Chris Horner va actualitzar la seva localització al formulari Adams [sistema d'administració i gestió antidopatge] al començament de l'etapa final, i va aportar el nom del seu hotel per a la nit, el número de telèfon i el d'habitació. Tot es va fer d'acord amb les normes i Chris Horner va rebre una confirmació per correu electrònic", asseguren a l'entitat luxemburguesa. La Usada ho va confirmar.

"La comunicació entre l'Agència Antidopatge Espanyola i els mitjans és una violació de la privacitat de Chris Horner, especialment perquè és un clar error dels agents de control", deia el text de RadioShack.

Diversos portals d'informació especialitzada, com Cyclingnews.com, asseguraven que Horner va tornar als Estats Units ben d'hora al matí, acompanyat de la seva dona.

stats