06/02/2013

L'Espanyol es reserva els gols de Lanzarote l'any que ve

1 min
Lanzarote, a la foto en un recent partit de Lliga, jugarà a l'Espanyol la temporada que ve.

BARCELONA.La secretaria tècnica de l'Espanyol va fer ahir el seu primer moviment de cara a la temporada 2013/14: el fitxatge del davanter del Sabadell, Manu Lanzarote. L'acord entre les tres parts (clubs i jugador) és total i en els pròxims dies se signarà el contracte que vincularà el golejador per tres temporades amb l'entitat periquita. Lanza finalitzarà el curs amb l'equip de Lluís Carreras, que actualment ocupa una còmoda novena posició.

Amb onze gols després de 24 jornades (pràcticament una tercera part del total que ha marcat el seu equip, 36), Lanzarote és un dels futbolistes més destacats de la Segona Divisió i el gran líder ofensiu dels arlequinats. El barceloní, de 29 anys, va arribar al Sabadell fa dues temporades procedent de l'Eibar i després d'haver estat tres anys al Sant Andreu, un a l'Oviedo i un altre al Lleida. Lanzarote va jugar al planter del Barça fins al 2004 i va passar, fins i tot, per l'Atlètic de Madrid el 2005.

Aquesta temporada Lanzarote ha superat els 50 partits a Segona Divisió i contra el Valladolid, fa quinze dies, va celebrar el seu gol número 20 a la categoria. On acumula més partits és a Segona Divisió B, on ha competit sis temporades amb una mitjana de 68 minuts per partit. A partir de l'any que ve, Lanza podria estrenar-se a Primera Divisió vestint la samarreta de l'Espanyol.

stats