Publicitat
Publicitat

Luis Enrique: “Sort que hi ha pocs Rayos a la Lliga”

Luis Enrique va arrencar la roda de premsa elogiant el Rayo Vallecano del seu amic Paco Jémez, de qui es va declarar obertament “molt fan” per la personalitat que insufla als seus equips. “És especialista a fer incòmode el partit. Però estic content pel rendiment i pels 3 punts. Hem fet una primera meitat molt completa i una segona dolenta”, va dir el tècnic, que reconeixia que les pèrdues de pilota havien fet que el Barça perdés també el control del partit. “El Rayo planteja un partit d’anada i tornada, un ball d’ocasions. Però, per sort, hi ha pocs equips com ell o el Celta a la Lliga”.

L’asturià no està preocupat per la falta de gol del seu equip, però admet que cal millorar la punteria i reforçar la confiança dels jugadors de cara al gol. Tampoc no està “a un nivell alt” en la faceta de mantenir la porteria a zero.

El Rayo va tenir més dosi de pilota que el Barça, però no és res que inquieti el tècnic. “La possessió és un mitjà per aconseguir el resultat, però no una finalitat”, va dir, i va reconèixer que davant de rivals com els de Vallecas, “o el Celta o el Bayern Munic”, accepta no tenir la pilota més que l’adversari. “Semblaré un entrenador mediocre si ho dic, però al final m’importa el resultat”.

Per la seva banda, el tècnic del Rayo Vallecano, Paco Jémez, va tornar a dir que marxa “molt orgullós” del seu equip malgrat sortir derrotat, perquè creu que va fer “un partit espectacular” i així ho va fer saber, un per un, a cada jugador. “El que no ens serveix per guanyar aquí, ens servirà per guanyar altres dies”, va concloure.