31/03/2013

Tello convenç a Vigo i guanya opcions de ser titular a París

Tello convenç  a Vigo i guanya opcions de ser titular a París

BarcelonaEl protagonista del dia ahir va ser Cristian Tello. L'extrem del planter va concentrar la majoria d'elogis pel seu partit contra el Celta, i la seva actuació li va fer guanyar molts punts per ser titular contra el París Saint-Germain dimarts en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. La sanció de Pedro i l'irregular rendiment d'Alexis el converteixen en una de les peces més perilloses de l'atac blaugrana. A més, la seva bona connexió amb Messi, de qui va rebre una assistència de gol i a qui va fer una centrada per marcar l'1-2, i la maduresa que demostra a cada partit, esvaeixen dubtes sobre si està preparat per jugar en un escenari com el Parc dels Prínceps. "Ens aporta coses diferents que no tenim i està agafant aquella agressivitat competitiva que li feia falta", va analitzar Jordi Roura en roda de premsa, tot i que va evitar valorar quines opcions té de cara al compromís de Champions. El tècnic blaugrana va afegir que estava "molt satisfet" pel bon partit de l'extrem de Sabadell, però va treure-li pressió: "És jove, té molt de marge de millora i encara ha de seguir treballant".

Ahir, a Balaídos, Tello va exhibir tot el seu repertori ofensiu: va donar amplitud a l'equip, esperant el moment adequat per rebre la pilota i encarar el seu lateral; va provar desmarcatges a l'espai per aprofitar la seva velocitat a l'esquena de la defensa rival; va demostrar que té olfacte de gol amb un xut col·locat en l'1-1, i va demostrar la seva tècnica quan guanya línia de fons. Les estadístiques, de fet, confirmen el seu gran moment de forma. Amb el d'ahir, Tello ha disputat 15 partits de Lliga (762 minuts) i acumula un total de 5 gols i 4 assistències. Ha fet 40 regats, pocs menys que Pedro (51) i Alexis (54) amb el doble de minuts. La seva aportació en banda va ser clau ahir i ho serà en aquest tram final de temporada.