13/02/2013

Villa rep l'alta hospitalària i podrà entrenar-se avui

2 min
David Villa en una imatge d'arxiu. El jugador del Barça és dubte per al pròxim partit, que es jugarà a l'estadi de Los Cármenes, de Granada.

Barcelona.David Villa va abandonar ahir l'Hospital de Barcelona després de superar el còlic nefrític que el va fer ingressar d'urgència dilluns al vespre. Segons va informar el servei mèdic del club al migdia, el davanter asturià, seguint amb el tractament oportú, va poder eliminar el càlcul renal que patia i va rebre l'alta hospitalària. Villa podrà reincorporar-se al grup aquest mateix matí per entrenar-se a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí en la sessió que el primer equip del Barça té programada per a les 11.00 hores. Després de gairebé tres dies de descans des de la golejada al Getafe, serà el primer entrenament de la setmana per preparar l'enfrontament de dissabte contra el Granada, un partit que Villa podria perdre's si no està totalment recuperat. El davanter serà dubte fins a última hora per a Jordi Roura.

Viatge a Israel i Palestina

Ahir, a més, el portaveu de la junta directiva i secretari del Barça, Toni Freixa, va comparèixer en roda de premsa per notificar els acords de l'última reunió directiva. Un dels punts més destacats va ser l'anunci del viatge institucional que Sandro Rosell i el vicepresident Javier Faus, encapçalant la delegació blaugrana, faran a Israel i Palestina per "reforçar els vincles institucionals i comercials entre el Barça i el Pròxim Orient". El viatge es realitzarà entre el 21 i el 23 de febrer i tant Rosell com Faus es desplaçaran a Israel directament des de Milà, després del partit que el Barça hi jugarà en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Durant la seva estada, Rosell i Faus visitaran Tel Aviv, Jerusalem i Ramal·lah (capital de Cisjordània) i s'entrevistaran, entre d'altres, amb el president d'Israel, Shimon Peres, i amb Mahmud Abbas, el president de l'Autoritat Nacional Palestina.

Noves penyes i rigor econòmic

Freixa va informar també que el Barça ha homologat 46 penyes noves, onze a l'estranger i vint fora dels Països Catalans. El portaveu va afegir que encara no s'han rebut els projectes definitius sobre el futur del Camp Nou. També va dir que tira endavant una demanda contra una pàgina web que relacionava Leo Messi amb el dopatge i va evitar valorar la xiulada al rei Joan Carles I a la final de la Copa del Rei, tot i assegurar que es respecten "les mostres d'opinió públiques".

La junta directiva del Barça, a través de Freixa, va assegurar que l'exercici econòmic del club "va pel bon camí" i que s'està "complint fidelment amb el pressupost i el pla estratègic en el primer semestre".

En relació al cas de l'exjugador Raúl Baena, ara a l'Espanyol i que no haurà d'indemnitzar el club, el directiu va afirmar que és un tema que ha portat l'entitat "a repensar l'estructura contractual dels menors d'edat, ja que el tribunal prioritza protegir el menor i no pas el contracte".

Freixa també va comentar l'horari del pròxim Barça-Madrid de Lliga, que es jugarà el dissabte 2 de març a les 16.00 hores. "No volíem jugar divendres i entenem que el clàssic es jugui dissabte a la tarda".

stats