Misc 11/08/2013

Un empat a White Hart Lane per aixecar la moral abans de la Lliga

i
Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaBones sensacions de l'Espanyol a White Hart Lane, on ahir va empatar a un contra el Tottenham en el penúltim partit de preparació abans de l'inici de la Lliga. Als periquitos encara els quedarà un amistós contra el Vilassar dimecres, abans del debut a Vigo el cap de setmana vinent, però la prova d'ahir va permetre aixecar la moral d'un equip que Javier Aguirre comença a perfilar.

A l'onze del tècnic mexicà -que apunta a titular a Balaídos- li va costar entrar al partit, aclimatar-se a Londres i frenar l'ímpetu amb què va arrencar el partit el Tottenham, però va acabar sentint-se còmode en un gran escenari europeu. Fins i tot va semblar prou poderós per fer recular l'equip d'André Villas-Boas, irregular. Tot i que els canvis van desfigurar una mica l'aposta ofensiva de l'Espanyol, encara massa dependent d'activar Sergio García en punta, l'equip va arribar als minuts finals sense patir en defensa i rondant l'àrea anglesa.

Fins a arribar a aquests minuts plàcids, l'Espanyol va haver de patir. La fortalesa física del Tottenham, rapidíssim per fora i intimidador per dins, va espantar-lo en camp propi durant molts minuts. Soldado, aprofitant un penal comès per Javi López, va obrir el marcador al minut 29, fent mèrits a la superioritat londinenca. Però l'estratègia va salvar els periquitos, que van poder fer un pas endavant superada la mitja hora, i David López, amb un brillant remat de cap, va empatar abans del descans. El segon temps va perdre ritme i intensitat per la fatiga dels jugadors i els canvis.

stats