1 min

IMPAGABLE JORDI ALBA

En els pitjors moments de l'equip la seva injecció ofensiva va ser la llum que necessitava el Barça. Va marcar el camí amb la seva proposta constant en profunditat, amb una coordinació impagable amb Pedro i els seus moviments interiors. Va aparèixer amb persistència, per sorpresa, i va devorar Pedro León.

GUIA MASCHERANO

És tan competitiu que no es permet negociar mai cap partit. Va detectar les dificultats dels primers minuts, va preveure amb la posició pèrdues dels companys per corregir-les i, així, va netejar alguna taca dels migcampistes en zona de risc. Va estar contundent en l'emergència i responsable en la disputa de la pilota.

LLIÇÓ DOMINAR RITMES

El Barça va exhibir una interpretació excepcional del partit en cada capítol. Sempre va decidir el més convenient i va entendre com podia afrontar millor el partit. Després de la confusió inicial del primer quart d'hora, l'equip va fer un pas endavant amb coratge, decisió i convicció. L'equip va creure en una remuntada que en alguns moments podia semblar ciència-ficció.

ANÈCDOTA BUSQUETS

No és que se li pugui perdonar, sinó que, directament, se li ha de perdonar el primer quart d'hora. No va entrar bé en el partit, va perdre la pilota en el primer gol en una passada precipitada. Quan encara estava pensant en això, va perdre la concentració en un córner en contra, es va distreure i se li va escapar el marcatge de Lisandro. Es va aixecar, es va corregir i va parir el gol del 2-4. Tothom té dret a equivocar-se.