Publicitat
Publicitat

L’EXAMEN DE ‘LA TDP’

Sevilla-Barça: anàlisi

LA PUNTERIA

Cal suspendre la poca punteria, ja fos al primer temps amb Luis Suárez i un Gerard Piqué que havia de ser més agressiu després de la falta de Neymar, o a la segona part. Sigui pels pals, sigui per la gran actuació de Sergio Rico o sigui pels xuts tímids en situació clara, la poca efectivitat penalitza i ja és un tret comú d’aquest inici de temporada. I sense gol, el desenvolupament del partit té menys valor.

NEYMAR

El seu lideratge no va valdre per puntuar al camp del Sevilla, però va ser clau per poder dominar el joc. Potser només li va faltar més contundència en la rematada, ja que el penal també va entrar plorant i va fallar algunes ocasions, però el brasiler es va creure líder, va fer un pas endavant i es va posar el vestit de Leo Messi, amb una posició més centrada i molta més participació en el joc. Va jugar un partit excel·lent.

SERGI ROBERTO

Altre cop un gran partit del jugador de Reus. Ara mateix Sergi Roberto s’ha convertit en una garantia, tant jugant com a lateral dret - com va fer durant bona part del partit - com quan va jugar per dins - ho va fer amb pausa -. Va mostrar capacitat per prendre decisions encertades, va aportar joc vertical, va ajudar per treure la pilota i va tancar defensivament bé. Ara mateix Roberto és titular indiscutible al Barça.