Publicitat
Publicitat

L’EXAMEN DE ‘LA TDP’

Anàlisi Ricard Torquemada

ALVES I PIQUÉ

Piqué i Alves no van estar bé. El joc col·lectiu va ser fluix, però durant tot el matx Alves va estar horrible, va perdre la posició. No és una qüestió de joc, és una qüestió física, com en el cas de Piqué. El rendiment defensiu de tots dos va ser fluix. Piqué es va equivocar en la jugada en què veu la groga, el van encarar amb facilitat i no va calcular bé les distàncies, i va patir molt durant tot el partit. És puntual, però han de millorar.

NEYMAR

El brasiler va ser l’amo del partit, amb un primer temps magistral en què va ser decisiu: va oferir espectacle i va mostrar-se original en la forma d’executar els penals. A la segona part va perdre una mica de pes, va participar menys, però va ser igualment clau en els gols i l’assistència al gol de Suárez. Neymar fa un pas endavant. I, molt important, no vol competir amb Messi, no vol ser millor que ell. Però, un dia, serà el millor del món.

LA SEGONA PART

L’inici de la segona part va ser realment preocupant i es va trobar a faltar una reacció des de la banqueta per intentar trobar solucions. Aquesta fase del partit, de fet, va ser més preocupant que no pas les derrotes sofertes en altres partits, ja que no es va poder controlar el joc, no es van aprofitar els espais que cedia el Rayo i només les intervencions en emergència de Bravo van evitar els gols del rival.