Publicitat
Publicitat

L'EXAMEN DE "LA TDP"

Anàlisi Ricard Torquemada

EXCEL·LENT PRIMERA PART

El primer temps contra l'Athletic van ser els millors minuts dels de Vilanova aquesta temporada. Va ser una exhibició d'intensitat, ambició i interpretació tàctica de cada escena del partit, en una actuació col·lectiva immillorable. L'equip va recuperar l'anticipació, va tenir una ambició insaciable i una continuïtat en el joc immillorable.

NOTABLE MIG DEL CAMP

Sense tocar el 4-3-3, Tito ha resolt l'assignatura pendent de l'any passat: la convivència de Busquets, Xavi, Iniesta i Cesc al mig del camp. Cadascun d'ells va exhibir la seva millor versió: Iniesta va desequilibrar tant per dins com per fora, Busquets va estimular la pressió, Xavi va llegir el partit amb saviesa i Cesc va tenir participació.

APROVAT LA PRESSIÓ

La declaració d'intencions va aparèixer en el primer segon de partit i va reconciliar l'equip amb la millor versió col·lectiva defensiva. La primera línia es va estirar amb desig i ambició, i va obligar l'Athletic a recolzar-se en el seu porter; la segona va anticipar les línies de passada per recuperar la possessió, i la defensa no es va enfonsar i va acompanyar el pas endavant.

SUSPENS GOL ENCAIXAT

No mantenir la porteria a zero va ser un detall gairebé estadístic. El partit va ser completíssim, però una distracció d'Adriano en una fase molt curta en què va aparèixer la relaxació a la segona part va impedir firmar un partit perfecte. El rendiment defensiu devora aquest gol en contra, aquest detall, i és una llàstima no haver pogut donar continuïtat al partit de Moscou i al de València.

Històries de superació esportiva