02/12/2012

Anàlisi Ricard Torquemada

1 min
Anàlisi Ricard Torquemada

EXCEL·LENT PRIMERA PART

El primer temps contra l'Athletic van ser els millors minuts dels de Vilanova aquesta temporada. Va ser una exhibició d'intensitat, ambició i interpretació tàctica de cada escena del partit, en una actuació col·lectiva immillorable. L'equip va recuperar l'anticipació, va tenir una ambició insaciable i una continuïtat en el joc immillorable.

NOTABLE MIG DEL CAMP

Sense tocar el 4-3-3, Tito ha resolt l'assignatura pendent de l'any passat: la convivència de Busquets, Xavi, Iniesta i Cesc al mig del camp. Cadascun d'ells va exhibir la seva millor versió: Iniesta va desequilibrar tant per dins com per fora, Busquets va estimular la pressió, Xavi va llegir el partit amb saviesa i Cesc va tenir participació.

APROVAT LA PRESSIÓ

La declaració d'intencions va aparèixer en el primer segon de partit i va reconciliar l'equip amb la millor versió col·lectiva defensiva. La primera línia es va estirar amb desig i ambició, i va obligar l'Athletic a recolzar-se en el seu porter; la segona va anticipar les línies de passada per recuperar la possessió, i la defensa no es va enfonsar i va acompanyar el pas endavant.

SUSPENS GOL ENCAIXAT

No mantenir la porteria a zero va ser un detall gairebé estadístic. El partit va ser completíssim, però una distracció d'Adriano en una fase molt curta en què va aparèixer la relaxació a la segona part va impedir firmar un partit perfecte. El rendiment defensiu devora aquest gol en contra, aquest detall, i és una llàstima no haver pogut donar continuïtat al partit de Moscou i al de València.

stats