EDITORIAL

Pitjor és millor

L'actriu Rossy de Palma és la protagonista del 'Rar'

Rossy de Palma, de Palma de Mallorca, esclar. Comencem forts. Un personatge que més que mai és tot un personatge. Un físic que sembla tret de Màlaga, passant pel sud de França de Picasso i sent descobert finalment al Madrid més castís mentre feia de cambrera en un "bareto de la Movida".
Diu d’ella mateixa que és una criatura dadaista, i David Vidal, en l’afinada entrevista que li ha fet, l’equipara a una figura de Giacometti. Sigui com sigui, avui tenim una fauna força interessant, com no podia ser d’una altra manera. Pinzellades d’Almodóvar, presentadors de cerimònies cinematogràfiques, un gran desplegament de la moda de Jean Paul Gaultier, de qui és indubtablement una de les seves muses, i l’alcaldessa de París, on ha viscut els últims anys.
Entremig no ens hem pogut resistir a passar per Mallorca, sempre que en tenim l’oportunitat ho fem, no s’acaba mai. I en aquesta època de l’any encara ens agrada més. Tan potent, i tan subtil, tan salvatge i sensible, tan bella i especial, igual que Rossy de Palma, que avui tenim retratada en una portada força genuïna.