15/08/2011

Casos com cabassos

1 min

Sensacional el cas d'aquesta regidora de la ultradretana i xenòfoba Plataforma per Catalunya a Salt, senyora Juana Dolores Martínez, que s'ha vist obligada a dimitir del càrrec perquè el seu promès és negre, cosa que els dirigents del partit, ves per on, no veuen amb bons ulls. L'ha seguit el cap de llista de PxC a la mateixa Salt, senyor Carles Bonet, perquè resulta que la seva parella també és immigrant (i gai, per més senyes). Ara Bonet (i cal suposar que també Martínez) es queixa que "alguns membres [del partit] s'assemblen més a elements de l'Alemanya nazi". Caram, quina clarividència. Si no ens ho arriben a dir, ni ens n'hauríem adonat.

La pregunta és: on es pensaven la senyora Martínez i el senyor Bonet que es ficaven? Com és possible que algú encapçali la llista d'un partit que fa bandera de la seva hostilitat contra persones com les seves pròpies parelles? No s'havien llegit el programa? No havien escoltat les soflames que escup el seu exlíder Josep Anglada contra els estrangers, tant en públic com -sobretot- en petit comitè? O és que s'havien begut l'enteniment? Han sentit parlar mai d'algun negre del Mississipí que s'hagi proposat entrar al Ku Klux Klan?

La ideologia (per dir-ne alguna cosa) i les propostes d'Anglada i PxC són absolutament menyspreables, com tota aquesta porqueria d'extrema dreta que, com correspon a uns temps de misèria, s'escampa arreu d'Europa i els EUA. Però si volem evitar que aquesta mena de partits prosperin, la primera precaució que cal prendre és provar de fer servir una mica el cervellet.

stats