Publicitat
Publicitat

VISCA EL SISTEMA

Alguna cosa deu haver fet bé Artur Mas

En poc més de vint-i-quatre hores, el president Mas ha rebut una refrescant dutxa de reconvencions ben distingides. El rei d’Espanya i el president del Consell General del Poder Judicial l’han cridat a “respectar la llei”, el ministre d’Exteriors del govern espanyol i la líder del PP català l’han titllat de feixista, el president del Tribunal Constitucional li ha recordat per milionèsima vegada la possibilitat de la suspensió de l’autonomia catalana, el president Rajoy ha insistit en aquesta amenaça i el portaveu del PP va tenir la delicadesa de dir-li que s’acabaria fotent amb les dents damunt la barra. Fins i tot el president de Cantàbria, conegut més com a repartidor d’anxoves, es va afegir a dir el nom del porc al president de la Generalitat de Catalunya.

D’altra banda, dirigents conspicus de l’esquerra catalana com Joan Coscubiela o un a qui li diuen Albano Dante acusen la llista unitària sobiranista d’arrossegar el llast de la presència de Mas, que segons ells és un aliat natural del PP a l’hora d’aplicar retallades i un malvat escanyapobres. Curiós aliat del PP, quan precisament des del PP li adrecen els improperis abans referits.

No sóc votant de Mas, i sovint no m’he estat de criticar-lo. Però alguna cosa deu haver fet bé per atreure els insults de tanta carcúndia, tant de dretes com d’ehem, esquerres. Que coincideixen a concentrar en un sol home el clam de tot un país. Quin error nefast.