19/08/2011

A punt del cataclisme final

1 min

Com que, tal com va anunciar el poeta, el món va cap a la catàstrofe, ara ens trobem que els jugadors de la Lliga espanyola faran vaga, com a mínim, les dues primeres jornades de la competició. Es veu que els clubs de futbol van tan escurats com tothom i que no paguen els sous: en conseqüència, els jugadors han fotut el cop de puny damunt la taula. Si no cobren, no juguen.

La cosa té mala solució, perquè els clubs no en tenen ni cinc i no és previsible que afluixin els calés. Valga'ns Déu i la Verge Maria: no cal ser gaire agut per comprendre que, tal com estan les coses i si no hi ha Lliga, s'armarà als carrers d'Espanya tot un merder de pronòstic, que deixarà els disturbis de Londres a l'altura d'un campament escolta.

La situació, doncs, és d'emergència i cal prendre mesures dràstiques. Tal vegada Chacón podria militaritzar els jugadors de futbol, tal com es va fer l'any passat amb els controladors aeris, que al cap i a la fi no són ni la meitat d'importants. O tal vegada Cesc, ara que per fi ha consumat l'adveniment, podria obrar algun miracle i així ja es podrien començar els tràmits per a la seva beatificació.

No sé quina, però caldrà fer alguna cosa radical per evitar el desastre. Com per exemple, una investigació una mica rigorosa sobre el finançament dels clubs de futbol de Primera Divisió i l'enorme bombolla especulativa que han inflat entre tots. Però calla, que això encara seria massa bèstia. Serà millor esperar que ho arregli Rajoy, que té remeis per a tot.

stats