23/08/2011

El que més li convé a Catalunya

1 min

Amb la clarividència habitual, el líder de Reagrupament, el senyor Joan Carretero, ha abundat en una idea força recurrent dins les files de l'independentisme català, i que alguna vegada ja hem comentat aquí. "Per a Catalunya és millor que guanyi el PP amb majoria absoluta", va declarar Carretero, tal com recollia l'ARA d'ahir.

Digui que sí, Sr. Carretero. Sens dubte, un PP amb majoria absoluta a Espanya, obertament bel·ligerant contra els interessos i la mateixa existència de Catalunya com a nació, seria un excel·lent revulsiu perquè el poble català s'aixequés com un sol home en defensa de la seva dignitat nacional, tal com ja es va veure durant la majoria absoluta d'Aznar. Seria qüestió de quatre dies que els catalans i les catalanes lliures es decidissin per fi a saltar la paret, potser amb una declaració unilateral d'independència per part del Parlament, que seria solemnement llegida per Duran i Lleida. De fet, el que més li convé a Catalunya és que Espanya aboleixi l'Estatut i la Generalitat, que es promulgui novament el Decret de Nova Planta, que tornin els tancs per la Diagonal i que ens facin portar distintius grocs damunt la roba. Ja veuries com caurien les caretes i quedarien les coses ben clares. Proclamaríem la independència l'endemà mateix, a trenc d'alba des del Fossar de les Moreres.

És una alegria comprovar que el sobiranisme català continua comptant amb ments preclares com la del Sr. Carretero. Endavant les atxes i que Déu hi faci més que nosaltres.

stats