Publicitat
Publicitat

La revolta dels líders (sainet de Cap d'Any)

PRESIDENCIABLE MAS: El catorze serà plebiscitari. UMPA-PAH JUNQUERAS: Ara has sortit de l'armari. TORO SENTADO MARIANO: El catorze serà constitucional. LÍDER SUPREM NAVARRO: Nosaltres el volem federal. PRESIDENCIABLE MAS: Ei, dic que pot ser any d'eleccions. TORO SENTADO MARIANO: Això no entra dins les nostres previsions. UMPA-PAH JUNQUERAS: Ja no ens afecta el que ens digui Espanya. MINISTRABLE DURAN: Escoltar-te em fa venir migranya. PRESIDENCIABLE MAS: Tenim un acord ampli per celebrar la consulta. LÍDER SUPREM NAVARRO: Qui més pregunta és qui més insulta. TORO SENTADO MARIANO: La consulta no se celebrarà. GURU RUBALCABA: Això és el que hi ha.

LÍDER SUPREM NAVARRO: No hi ha consens sense el PSC. GURU RUBALCABA: Tu calla, que no hi pintes rè. PRESIDENCIABLE MAS: Prohibir la consulta serà un mal negoci. TORO SENTADO MARIANO: No estaves millor quan eres el nostre soci? SERRALLONGA FERNÀNDEZ: Donem un sí crític a la consulta de la dreta. UMPA-PAH JUNQUERAS: Vosaltres sou independentistes de la via estreta. SERRALLONGA FERNÀNDEZ: No, només que no ens agenollem davant del capital. MINISTRABLE DURAN: Mira que n'és, d'animal.

JOANA D'ARC CAMACHO: La consulta no es pot celebrar. PIMPINELA RIVERA: I res no la pot legitimar. JOANA D'ARC CAMACHO: On vas, tu? L'unionisme és meu. PIMPINELA RIVERA: I jo et dic que marrameu. JOANA D'ARC CAMACHO: Brindarem amb en Navarro. PIMPINELA RIVERA: Com si et menges un cagarro. JOANA D'ARC CAMACHO: Rivera, ets procaç. PIMPINELA RIVERA: I a tu, la corrupció et fa incapaç. LÍDER SUPREM NAVARRO: No aneu sobrats; sense mi no sou ningú. PIMPINELA RIVERA & JOANA D'ARC CAMACHO: I tu, sense nosaltres, tururú.

PRESIDENCIABLE MAS: La consulta serà al novembre, dia nou. MINISTRABLE DURAN: Ara sí que hem post un ou. COMANDANT HERRERA: No serà tal sense el nostre concurs. UMPA-PAH JUNQUERAS: Tu ets un nostàlgic de l'URSS. COMANDANT HERRERA: I tu, un venut al sistema. UMPA-PAH JUNQUERAS: Ara no farem d'això un anatema. PRESIDENCIABLE MAS: No em foteu i poseu-vos d'acord. COMANDANT HERRERA & UMPA-PAH JUNQUERAS: Tens raó, fem arribar això a bon port.

GURU RUBALCABA: Catalunya ens desafia. TORO SENTADO MARIANO: Però Espanya no es negocia. SERRALLONGA FERNÀNDEZ: No tot és qüestió de calés. MINISTRABLE DURAN: Vostè dispensi, però sí que ho és. PRESIDENCIABLE MAS: A mi m'interessa com passaré a la història. UMPA-PAH JUNQUERAS: No et refiïs de la memòria. PIMPINELA RIVERA: Nosaltres volem ser espanyols. JOANA D'ARC CAMACHO: I no estem sols. COMANDANT HERRERA: Dret a decidir, però d'esquerres. LÍDER SUPREM NAVARRO: Com més parles, més l'esguerres. MINISTRABLE DURAN: Ara sonaran campanes. UMPA-PAH JUNQUERAS: Ja me'n moro de ganes. PRESIDENCIABLE MAS: Per celebrar-ho, he dut raïm. TOTES I TOTS: És que aquí no mirem prim [Continuarà...]