Publicitat
Publicitat

SUCCESSOS

Un jugador que perdia, autor dels trets al saló recreatiu

No es tem per la vida de l’home ferit

Els Mossos d’Esquadra busquen encara l’autor dels trets que dimecres a la nit va deixar greument ferit l’encarregat de la sala de jocs Sportium, a Santa Coloma de Gramenet, i va fugir. La història és confusa, però hauria començat per una discussió entre l’agressor, un jugador desesperat perquè havia perdut massa diners, i el responsable de la sala. La víctima va rebre dos trets, un dels quals al cap. Tot i que va ser ingressat a l’UCI de l’Hospital de la Vall d’Hebron en estat crític, ara mateix els metges no temen per la seva vida.

La policia investiga el cas per localitzar l’atacant. Pels testimonis i per la gravació de les càmeres de seguretat del local se sap que el jugador es va encarar amb l’encarregat de la sala per queixar-se que, segons ell, la màquina que estava fent servir no funcionava bé i li estava fent perdre molts diners.

Es va intentar suïcidar

Ràpidament, el jugador va perdre el control i va disparar contra l’encarregat, que va caure a terra ferit. Dos testimonis van fugir del saló mentre l’atacant feia gestos estranys. Estava trastornat. Es va girar i va disparar un altre tret contra la víctima, que jeia a terra. I aleshores va agafar la pistola i se la va dirigir al cap. Va disparar, en el que sembla que hauria sigut un intent de suïcidi, però el tret va sortir desviat i va anar a parar al sostre. Després, l’agressor va fugir i va deixar a l’escenari del crim l’arma i el seu telèfon mòbil. Se sap que es tracta d’un home de nacionalitat albanesa, i encara no ha estat localitzat.