REESTRUCTURACIÓ FINANCERA
Misc 24/05/2013

El BBVA desmantella la marca Unnim aquest cap de setmana

i
Toni Garganté
1 min

Barcelona.El BBVA unificarà aquest cap de setmana les seves marques a Catalunya després d'haver comprat Unnim l'any passat i de formalitzar ahir mateix l'absorció de la fusió de les antigues caixes de Sabadell, Terrassa i Manlleu. Avui inicia el canvi de la marca a les oficines, que només utilitzaran la de BBVA a partir de dilluns.

El desmantellament de la marca Unnim es produeix després de l'acord laboral i l'acord amb l'obra social d'Unnim Caixa, que ahir va culminar el procés de transformació en fundació especial. La transformació de la xarxa d'oficines d'Unnim en la marca BBVA suposarà un augment de les sucursals fins a un total de 843.

Una altra de les conseqüències de l'absorció d'Unnim ha estat que les participacions preferents que no es van convertir en accions del BBVA i les obligacions subordinades han quedat integrades dins el grup, fet que representa que tornaran a cobrar el corresponent cupó. Unnim va deixar d'abonar el cupó perquè va generar pèrdues un cop va passar a mans de l'Estat. Ara el BBVA reprendrà la retribució, ja que obté beneficis de manera regular.

stats