Publicitat
Publicitat

BARÇA

Caos en els vols de tornada dels aficionats des de Berlín

El retorn a casa des de Berlín es va convertir en un maldecap per als aficionats del Barça, amb greus problemes organitzatius al petit aeroport ExpoCenter, un complex inaugurat el 2011 que se sol utilitzar per fer-hi exposicions. “La UEFA ens ha obligat a portar tots els aficionats a aquest aeroport, un grup d’hangars sense serveis. L’anada va ser ràpida, ja que hi havia personal. Però per a la tornada no hi havia els mitjans pactats amb les autoritats locals”, es queixaven els organitzadors del viatge.

La majoria de vols van sortir amb retard i els pocs treballadors presents van fer pujar els aficionats a mesura que arribaven, sense mirar les targetes d’embarcament. “Ha sigut un caos”, deien a l’ARA molts aficionats. Un responsable de l’agència oficial del club, Halcón Viajes, deia a l’ARA: “Nosaltres no podem escollir l’aeroport. La UEFA determina un aeroport per a cada equip, perquè les aficions no es creuin. La Juve tenia l’aeroport de Schönefeld i nosaltres aquests hangars que es fan servir com a aeroport un cop a l’any. Però llavors els vols de la Juve i els nostres compartien pista”.

El Barça va presentar una queixa formal a la UEFA per denunciar que les autoritats berlineses no van complir amb les condicions establertes per a la sortida dels seguidors blaugranes. “L’aeroport no ha ofert els serveis mínims als aficionats del Barça. Només havien habilitat quatre jardineres per desplaçar els viatgers, més de 5.000 entre la una i les cinc de la matinada. A més, no es va poder contactar amb cap responsable de l’aeroport ni de la UEFA per resoldre les incidències”, deien des del club. Els aficionats, però, també es van queixar de les agències afirmant que no els havien “informat de res”. “No hi havia ningú de l’agència de viatges donant la cara i han començat les corredisses per intentar pujar als avions”.

Històries de superació esportiva